נו מה יש לכם עוד פעם הפורום יבש רוצים לשחק משחק משהו מישהו
H h e n y New member 19/1/04 #1 נו מה יש לכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif עוד פעם הפורום יבש רוצים לשחק משחק משהו מישהו
נו מה יש לכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo123.gif עוד פעם הפורום יבש רוצים לשחק משחק משהו מישהו
D dylan New member 20/1/04 #4 שש-בש? מטורפת! אי חושב שסוליטייר יתאים יותר אם מתחשבים בנוכחות החברים בפורום בזמן האחרון.. אה חוצמזה שלירון יכול לתכנת לנו משחק חדש פרי מקלדתו מי שבעד האופציה הזאת שישרשר מי שנגד שישרשר * * הצבעת ע"י לירון לא תחשב.
שש-בש? מטורפת! אי חושב שסוליטייר יתאים יותר אם מתחשבים בנוכחות החברים בפורום בזמן האחרון.. אה חוצמזה שלירון יכול לתכנת לנו משחק חדש פרי מקלדתו מי שבעד האופציה הזאת שישרשר מי שנגד שישרשר * * הצבעת ע"י לירון לא תחשב.
ל לירונר New member 20/1/04 #6 ../images/Emo45.gif כשאני אסיים לתכנת את האיקס-עיגול (לוח 20 על 20) אני אשמח להביא לכם את זה זה יהיה נגד המחשב
../images/Emo45.gif כשאני אסיים לתכנת את האיקס-עיגול (לוח 20 על 20) אני אשמח להביא לכם את זה זה יהיה נגד המחשב
D dylan New member 20/1/04 #7 יאי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif תוכל לעשות את זה שבמקום איקס ועיגול זה יהיה הראש של נינה מול הראש של מאיה?
יאי../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif תוכל לעשות את זה שבמקום איקס ועיגול זה יהיה הראש של נינה מול הראש של מאיה?
H h e n y New member 20/1/04 #8 אוי.... אני אומרת משהו והם מתכוונים למשהו אחר...... *מהרהרת לעצמי* התכוונתי למשחק פה. בפורום. דרך אגב מתי עושים מפגש צ'ט {היה כיף פעם שעברה}
אוי.... אני אומרת משהו והם מתכוונים למשהו אחר...... *מהרהרת לעצמי* התכוונתי למשחק פה. בפורום. דרך אגב מתי עושים מפגש צ'ט {היה כיף פעם שעברה}
P pini430 New member 21/1/04 #9 שמת לב ש.... כל פעם שאת מציעה צ'ט, הפורום משתתק אגב *שיעול אמיתי*יש עוד מישהו מצונן כמוני
H h e n y New member 21/1/04 #12 אני בריאה ממי../images/Emo8.gif בעצם... אולי אני מתחילה לפתח מחלה.... אבל מחלת השתיקה
P pini430 New member 22/1/04 #17 שוטי שוטי ספינתי...../images/Emo79.gif טוב אני חושב שיש לי קצת חום..
P pini430 New member 22/1/04 #20 כן ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif עם דבש.. איך ידעת שאני אוהב תה