נו מה??? מישהו רואה את ה"כוח"?

nepthys

New member
ראיתי ונהניתי

התכנית היא סוג של פריק שואו, אך קשה להאשים את היוצרים, אני מניחה שכך באמת נראים הדברים בארץ (וסביר שגם בחו"ל). למרות זאת היא מציגה שלל אנשים מכל מיני מקומות וקשתות של אמונה, ורובם הגדול מוצגים כאנשים שרוצים לעזור לאחרים. התוכנית עושה טוב לכל מי שעוסק במקצועות התקשור והעזרה המיסטית בארץ, על ידי פרסום וגם על ידי כך שהיא מוכיחה קיום של כוחות כלשהם. וממה שנראה לי, רוב האנשים בתוכנית באמת אינם שרלטנים אלא אנשים שמאמינים בכוח האישי שלהם. למרות זאת אני לא חושבת שזה קשור למאגיה בצורה מובהקת. מתקשרים למיניהם זוכים להערכה מיום ליום באמצעי התקשורת אבל הדרך לזכות בהערכה כלפי מכשפים היא עוד ארוכה מאוד.

Swicca

New member
היה עושה אותי מאוד שמח ^^

אם היית יכולה לתת לי פרטים?! :) למה אני רוצה לראות אבל אני לא צופה בטלויזייה בדרך כלל ^^ אין לי שמץ מתי או איפה התוכנית משודרת.

nepthys

New member
זה מתישהו בלילה..

אבל יש מצב שזה כי אני רואה שידורים חוזרים.. יש פרומואים.. וזה בערוץ 10. מה שקורה בתכנית זה שלוקחים קבוצה של 30 (?) מדיומים, מתקשרים, וסתם אנשים שטוענים לאינטואיציה חזקה. ואז נותנים להם משימות כמו למצוא מכונית אחת במגרש חניה מלא מכוניות שבה מסתתר בנאדם. או שנותנים להם מעטפה ובה תמונה של מישהו והם צריכים לנחש. אני אישית באמת הודהמתי מעד כמה האנשים האלו הצליחו במשימות. יש צוות שופטים של סלבריטים משועממים שמנסה לקבוע האם התופעה מעידה על כוח מיסטי אמיתי או שמא זה סתם צירוף מקרים. השופטים עצמם לא מעניינים אבל הראיון עם המדיומים וכו' והניסויים עצמם מאוד מעניינים ואפילו נראים אמינים.

Diableror

New member
ממש לא לילה

יותר לכיוון הפריים-טיים של ערוץ 10 בימי שלישי. Diableror

Swicca

New member
ארממ..

בדקתי וזה בשעה 21:00 בימי שלישי. 3: אני אנסה לא לפספס פעם הבאה בשביל שאוכל לגבש דיעה משל עצמי על העניין. ^^ בכל אופן, תודה ^^ ואשמח לדעת מתי משדרים שידור חוזר בשביל שאולי לא אפספס את זה שהיה היום בכל זאת.

למעלה