נו מה מת פה כל כך??????

jack 1

New member
נו מה מת פה כל כך??????

יאללה אנשים תגידו משהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קרניjack

New member
משהו

זאת כזאת תשובה שאופיינית לך!

...

קניתי מסך LCD למחשב ועכשיו אני יכולה לראות השבט בגודל מדהים- (אונליין בVEOH, )כי קודם היה לי מסך ממש קטן וזה הרס את חווית הצפייה, עכשיו אני מאושרת :) האמתי שאני אשמח אם מישהו יכול לתת לי קישור לאתר שאפשר להוריד מימנו את כל העונות של השבט. מצאתי באתר של טורנט אבל זה לוקח שנים אז החלטתי לוותר. אז אם יש למישהו מקום אחר להוריד מימנו ויוכל לפרסם כאן זה יהיה מעולה, תודה:)

dans girl

New member
../images/Emo185.gifתתחדשי../images/Emo9.gif באופן כללי - אסור לפרסם פרטים בנוגע להורדות בלתי חוקיות על גבי הפורום. אם את מעוניינת, אז במסרים בלבד. ובאותו נושא, אני חושבת שפעם היה לי לינק ממש טוב, אבל אני חושבת שאיבדתי אותו, כך שאני לא יכולה לעזור לך אפילו שם לצערי../images/Emo4.gif.

תודה, לא נורא, אני אמשיך לראות באונליין

עד שיהיה לי מספיק כסף ואני אוכל לקנות את המארזים המקוריים:)

dans girl

New member
../images/Emo185.gifאני יוצאת לתגלית ביום שישי!! ונוסעת ללונדון (לגיתית!! *אושר*) בעוד קצת יותר מ-3 שבועות!! ונוסעת לפולין בעוד חודש ושבוע! החיים כה טובים ../images/Emo9.gif.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo6.gif מה שיפה בך עופר, זה שאתה רומנטיקן בנשמה../images/Emo23.gif.

אוגם

New member
משהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהו

משהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומשהומש נכון שזה נראה יפה?? כןכן...אני עדיין עוברת כאן פעם באלף שנה(= יומטוב

למעלה