נו, מה נטרק איתכם?!

creep tamuril

New member
נו, מה נטרק איתכם?!

מדוע אף אחד לא מתעניין בפרק היומי? או שעדיף לשנות את ניסוח השאלה ל: יש פה מישהו בכלל? אני מניחה שזהו השרשור של הפרק היומי. תפציצו אור סמטינג...

white angels

New member
אז ככה...

סביר להניח שבגלל תקופת הבגרויות אין פה הרבה אנשים וככה זה יהיה עד אמצע-סוף יוני פחות או יותר
לגבי הפרק היומי אני חייבת להגיד שהפרקים עכשיו ..איך אומר בלשון עדינה..לא הכי מעניינים..הפרק של אתמול היה ממש ממש משעמם חוץ מהסוף שבו מסתבר שקטיה,אנדריי וקירה נמצאים באותו מקום ושקטיה ראתה את אנדריי וקירה ביחד..חוץ מזה,כל הפרק היה חפירות ארכיאולוגיות
מתי הסוף? מתי נגיע לפרקים המקוריים? אני מיואשת כבר.. תגידו לי אתם-בפרקים שהוסיפו ברוסיה,יש משהו משמעותי? אז נכון,אלכסנדר הנשיא והדיחו את אנדריי והוא בתפקיד נמוך בהרבה עכשיו,יש שינויים בחברה וקטיה עובדת אצל יוליאנה ומפתחת סוג של קשר עם מישה..אבל הם מעבירים את זה בפרקים בצורה לא ממש מעניינת,אני מודה יש פה ושם פרקים מצחיקים ומשעשעים אבל הם מעטים..כמה אפשר למשוך את זה? ומרות הכל,אני עדיין ממשיכה לראות כי זה סוג של התמכרות אצלי
ולפי החישובים שלי עוד 20 פרקים בערך זה ייגמר ונחזור לעלילה המקורית..אז יש למה לחכות

../images/Emo214.gifעוד עשרים פרקים?../images/Emo13.gif

לפי הדמיון שלי, נדמה לי שזה יהיה בערך כשיגמרו לי הבגרויות החשובות ואז אוכל לשוב ולצפות בסדרה
אחחח..שעשרים ימים יעברו כבררררררררררר

white angels

New member
ולפי הדמיון שלי,

זה יהיה בערך כשאתגייס ואז לא אוכל לראות בכלל את הסדרה,ובעיקר את הפרקים הכי הכי יפים

למעלה