נו מה נשים רוצות?

המאהב34

New member
נו מה נשים רוצות?

הם רוצות זשין גדול ועבה והיפראקטיבי כמו שלי אתם מוזמנים לנסות בנות בנות מתי ירדו לכן לאחרונה זוכרים את ההרגשה ? רק בחור כמוני עם זין גדול יעשה לך אושר אני האור שבקצה המנהרה חחחחחח

night mistress

New member
פחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

לא ידעתי שזין גדול קשור לביצועי לשון.. רגע..האם אתה אומר שרק בעלי זין גדול טורחים לרדת? וכי אם לא ירדו לנו זה מפני שלכולם היה קטן? גם אם הקטן הזה היה 20 סנטימ'? וווואאאייי...איך אתה מנפץ לי מיתוס.. ואם אתה בא לשווק את עצמך אני ממליצה בחום לשנות את שורת הפתיחה, היא נשמעת כמו של ילד בן 16 שמעולם לא עשה סקס.. הא..ואין היום גבר שלא יורד, אז אתה לא כזה אטרקציה.

luzian2

New member
אפרופו מיתוסים...

"הא..ואין היום גבר שלא יורד, אז אתה לא כזה אטרקציה" חחחחח

דנטל

New member
רוב הגברים שלי שהיה להם זין גדול

מככבים ברשימת הזיונים הכי גרועים שלי.

YO HOo

New member
אני נותן לך 15 מקסימום 16

(אני מדבר על הגיל, אבל מי שרוצה להבין אחרת, יכול)

YO HOo

New member
אני נותן לך 15 מקסימום 16

(אני מדבר על הגיל, אבל מי שרוצה להבין אחרת, יכול)

המאהב34

New member
רק האמת כואבת בנות

כל הגברים בעלי הזין הקטן עכשיו צורחים והם מתגלים במערומהם ושאר חיות השדה רק מפנטזות על זה וכשסוף סוף בא אלהם גבר עם אבר הם בורחות ומאשימות את הגורל אז מה רע בסקס עם אחד שיש לו זין גדול שימלא את מחסורך ? הלא לכל דדייך הזין שלי עומד לדום ולערותך אני חלום אז תפסיקו לפנטז ותתחילו להזדיין ותראו כמה אושר וכמה חיוך והיה לכם על הפנים ולא יהיה צורך לבזבז כסף על ניתוחים פלסטיים כי לא יהי לך קמטים התשובה לכל המכאובים בנות: ! סקס מבית טוב מביתו של המאהב אבל בנתיים תקחו לכם מספר עד שיגיע תורכם כי אני עמוס. בכנות וביושר המאהב קצת עילג וקצת דיסלקט אבל יודע את המלאכה

למעלה