נו מה קורה ?!

נו מה קורה ?!

אין חברים לשיחות נרגילה ?! אין צילומי עישונים ?! יאללה קדימה... הפורום לא נועד רק לנרגילות ועישונים,אלא גם לשיחות העישון המפורסמות...קצת חברה,קצת אהבה,לגברים שביננו מנועים ובעיקר המים של הנרגילה
אז על מה אתם בדרך כלל מדסקסים שאתם עם חבר'ה בניחותא מעשנים ?!

מה קורה? אני קוראת...

בדיחות שלי על הבוקר זה משהו.... תגיד שאני לא מצחיקה.... לא עישנתי נרגילה כבר הרבה זמן, ככה זמי זוכר? חוצמיזה יש חוקי נרגילה שכוללים החרמת נרגילה ממי שמדבר , לא? ככה שזה יוצר קונפליקט מוסרי חזק. עכשיו תתחיל לשפוך את שיחות הנרגילה שלך, קדימה קדימה....

לשפוך ?! זה נשמע לא טוב ../images/Emo8.gif...

אז אנחנו מדברים בזמן שהנרגילה עוברת אחד אחד...על כדורגל (הם לא אני),רכבים ומנועים (אני !!!),דו'חות וחוקי תנועה (כולם) ועוד ועוד...הנושא הכי הכי זה בדרך כלל רכבים ומנועים...אין גבר שלא נמשך לזה. אבל ! יש מצב אחר...בו אני שוכב על המיטה בלילה,לצידי תשכב אחת מידידותיי,נר דולק,קטורת בוערת,המוזיקה השקטה במחשב והנרגילה לצידי מהצד השני... במיטה אין שיחה,יש רק מבט עיניים עמוק,נשיקה וחיבוק חמימים,הרגשה טובה ולא צריך יותר. בעצם כן צריך יותר...צריך שזה יהיה קבוע עם אישה אחת

ידידות,הא?

אני וידידים שלי בד"כ לא עושים אווירת ס-ק-ס!!!! כשאנחנו ביחד....

ומה רע בזה ?!

ומי אמר שיש סקס ?! זה בלי סקס,רק מגע נעים וחמים,פינוק פיזי ללב הבודד ולו ללילה אחד

אם היה סקס,מילא.

אבל אין סקס,יש רק גיפופים קלים כאלה,אין עירום או משהו כזה...רק שהולכים לישון אז ישנים איך שנוח. סקס אצלי זה קצת יותר מורכב מזה.
אבל הנרגילה חייבת להיות מעורבת בכל מצב
ועדיין לא ענית לי,מה רע בזה גם ?! עם מילים יפות או לא !?

מותק,

זה לא משנה, אני לא הייתי עושה דבר כזה עם "ידיד" זה סתם יוצר מתח...למה להתחיל דבר כזה בכלל? אני רק אומרת את דעתי...ידיד זה ידיד, כל השאר זה לא. עם ידיד אין לא גיפוף ולא סקס, סתם חבל. כי בזלב מסוים מישהו רוצה יותר, וזה סתם יוצר מצבים לא נעימים... got it babe?

האם אני טועה ?!

כי לפי מה שקראתי,את רק בהתחלת חייך,את עדיין לא תדעי מיהי ידידתי ומהי עבורי !? יש ידידות שאני חופשי איתן גם במגע "מיני",הן לא יזיזות.הן ידידות שלהן אני אספר על אשר בליבי... את בת 17 נכון ?!

and so what?

שאני בהתחלת חיי, זה אומר שאני לא יודעת? זה אומר שאין לי דעות משל עצמי? זה אומר שהן פחות חשובות משל מישהו מבוגר יותר? לא באתי לבקר ולא באתי לשפוט, אתה תגדיר את ידידותיך כאוות נפשך, אני רק באה להראות את ההשקפה שלי. וכן, אני בת 17.

lizard

New member
ילדים |אייקון של סבתא| לא לריב ../images/Emo3.gif

קחו הרבה אוויר.... ותוציאו הרבה עשן

lizard

New member
מי בכלל מדבר...

אם מדברים לא מעשנים...
בדר"כ אני מעשן מול המחשב...אחלה של תרפיה..חחח

אנחנו !

וחוץ מזה שגם אני כמו עכשיו מול המחשב עם נרגילה טעימה...מתכון נפלא של מים מהולים באלכוהול,ליקר תפוזים ופלחי לימונים. כמובן שהטבק מכיל שליש תפוח,שליש מנטה ושליש לימון...אחלה נרגילה !!! כבר גחל שני...

lizard

New member
COOL

בשבוע הבא אני אעשן לי נרגילות על יכטה במפרץ אילת... רק ים שמש ובחורות..אה כן וגם עבודה..חחח

עבודה זה חשוב !!!!

על הבחורות
תיהנה ככל שתוכל...ואל תישכח,נרגילה על הסיפון...מוצר חובה להפלגה ראוייה !!!!

למה ?!

מי אמר שיש רצון להיגמל
? לא אצלי ! אני חופשי אלכוהול כשיש סיבה מיוחדת וטובה. ונרגילה מתי שרק בא לי...רוצה גם ?! יאללה תתגלגלי לכאן...

למעלה