נו, מה תגידו על דני וסנדי הנבחרים?

trilliane

Well-known member
מנהל
נו, מה תגידו על דני וסנדי הנבחרים?

אני מודה שאני מרוצה, מאוד, כיוון שהם היו גם הבחירה שלי. הייתי אתמול בערב בהופעה, וכשחזרתי (קרוב לחצות) התיישבתי לצפות בקטעים שהעלו באתר "רשת" בלי לבדוק תוצאות (טוב, למען האמת אני קצת מרמה: נכנסתי לאתר גריז של רשת, אבל עדיין היה כתוב בו רק על הגמר והם לא שינו כלום, לא כתבו מי זכה. ל"קשת" זה לא היה קורה. אז החלטתי פשוט לצפות ולחפש מידע מאוחר יותר). אני חושבת שכולם היו טובים לאורך התכנית. כנרת הייתה מרגשת ונפלאה כהרגלה, רויטל הוכיחה שהיא מסוגלת לשיר נפלא גם באופן מאופק, בלי לצעוק (אבל לא לאורך זמן...), יונתן הפגיז בשיר מצוין ורקד נהדר, ושחר דווקא היה קצת חלש, אבל שיחק טוב מכולם, בעיני. מבחינת משחק, כנרת הייתה טבעית יותר מרויטל, אבל לרויטל הייתה איזושהי ילדותיות וקלילות שחסרים לכנרת, לדעתי; באשר לבנים, שחר היה ממש מצוין בעיני, ודווקא יונתן היה משום מה מחויך ומשועשע מדי בסצינות, באופן לא ממש רלוונטי. השופטים בחרו בסוף הערב בכנרת וביונתן, וחשבתי לעצמי שאם גם הקהל ילך איתם, אז נו, קצת חבל, אבל בסה"כ לא נורא, גם הם טובים; ואז הלכתי לחפש כתבות בנושא, וראיתי שרויטל ושחר זכו, ושמחתי מאוד. בעיני שניהם מתאימים יותר לתפקידים, מבחינת המשחק, השירה, וגם המראה. יש להם פשוט לוק מושלם. בראיון לאחר הבחירה (שראיתי באתר רשת) הם אמרו שהם גם שיחקו את התפקידים האלה יחד, אז בכלל מעולה (מה שלא מנע מ-YNET לכתוב שרויטל שיחקה בתאטרון הספרייה ושחר בתיאטרון ר"ג. מישהו שכח לספר להם שזה אותו המקום...?). אז מזל טוב לרויטל זלצמן ולשחר ישי, מגיע להם, ואין לי ספק שהם יהיו מצוינים בתפקידים שלהם.

Hila87

New member
חחחחחח

אהבתי את זה שהתיאטראות זה אותו מקום..

trilliane

Well-known member
מנהל
אגב, כנרת ויונתן יכולים להיות ריזו וקניקי

נפלאים לדעתי. מה חבל שמיכל אמדורסקי תהיה ריזו...

אני פינטזתי על איתי לוי בתור קניקי

אבל מסתבר שהתפקיד כבר אויש על ידי הנרי דוד.

trilliane

Well-known member
מנהל
זה ההוא ששיחק באיזו דרמה שכולם דיברו עליה?

(ככה זה כשאין טלוויזיה...) הוא אמור להיות יפה, אני חושבת שראיתי אפילו תמונה. אני מקווה שהוא גם יודע לשיר... ואגב, איתי לוי היה מאכזב לאורך רוב התכניות. הערכתי אותו יותר לפני כן... אבל הכי מוזר לי לחשוב על זה שראיתי את שחר בתור קלוד ואח"כ בתור ג'ורג'יו, ובשניהם הוא היה כ"כ שונה מבהבחור הביישן, המתוק והנבוך בגריז, שקשה לי לקלוט שזה אותו אחד. אבל אני יודעת שזה אותו אחד, אז אין לי אלא לומר "וואוו" ולהיאנח בנוסטלגיה. אני זוכרת שהוא הרשים אותי מאוד ב"שיער" וזמן קצר לאחר מכן צפינו ב"תשוקה" והוא נראה לי מוכר אבל לא הייתי משוכנעת. ואז הוא הוריד חולצה, והשתכנעתי מיד...

pazer

New member
אם כבר מדברים על שיער אז...

קבלו 1: http://musicals.isgreat.org/modules.php?name=News&file=article&sid=238&mode=&order=0&thold=0 קבלו 2 http://musicals.isgreat.org/modules.php?name=News&file=article&sid=239&mode=&order=0&thold=0

trilliane

Well-known member
מנהל
אוי, איזו נוסטלגיה... עשית לי חשק ללכת שוב

(אם כי אלה יהיו שחקנים אחרים, כמובן... זה קצת מבאס אותי פתאום). אחלה וידאו, התמונה נראית יפה וחלקה והצליל ברור ונקי; יש איזושהי אפשרות טכנית להגדיל למסך מלא?

pazer

New member
כן

תלחצי פעמיים על הוידאו הוא יפתח לי בחלון אחר ושם נגן הוידאו יש לו אפשרו להגדיל את זה. אם הסתבכת, צריך איתי קשר באיי סי קיו ואני אשלח לך אותו 156306764

יודע לשיר?

גם אני לא ראיתי את "במרחק נגיעה". אבל כן ראיתי אותו (פעמים רבות מדי
) כאסלן האריה ב"נרניה" שהיה בחנוכה. בשיר היחיד בו הוא שר במהלך ההצגה ("אריה שועט") הוא שר את כל השיר על צליל אחד, כך שהיה לי קצת קשה לשפוט, אבל אם זה באמת מעניין אותך, את מוזמנת להתרשם כאן (אם את מוכנה לסבול לפני זה את השירה של אושרי כהן, אם לא את מוזמנת לדלג לדקה 2:25)... אבל מכל מקרה, קניקי זה לא תפקיד של יותר מדי שירה (חוץ מכמה משפטים ב"גריז לייטנינג"), אז אני מאמינה שהוא יהיה בסדר...

trilliane

Well-known member
מנהל
ועוד שתי הארות

1. שחר ישי חלק זוגיות "תשוקתית" עם אשתו של יונתן, סיוון טל. הא, איזה עולם קטן. 2. הגעתי למסקנה שגלעד קמחי הוא דיויד שווימר הישראלי. לא ככה?

Hila87

New member
האמת

שכבר המון זמן אני חושבת על זה גם! כן, כן, יש בו משהו

אוי זה פתטי שלא הזכירו שכל החברה הם

מהחבורה של ציפי פינס וכינרת ופז הזה כבר משחקים בבית לסין, וגם שחר ישי, וגם גברת זלצמן, ושהם כולם כבר עבדו ועשו הכל עם כולם! זה מדיר את האקשן האמיתי מהעסק!

trilliane

Well-known member
מנהל
דווקא הזכירו...

ציפי אמרה שהיא הייתה מורה של רבים מהם בבית צבי, והם בעצמם ציינו כל מיני הפקות שהם השתתפו בהם כבר בשלב האודישנים; בפרט, זה לא סוד שהם בוגרי בית צבי, וחלק מהמשתתפים הם גם "בוגרי" תכניות ריאליטי אחרות (רוני שיינדורף נולד לרקוד 1, נעמה פנחסוב כוכב נולד 3). אני חושבת שהיה ברור לאורך כל הדרך למי יש יותר הכשרה וניסיון, אי אפשר היה לפספס.

טומיתם

New member
אבניו קיו לא הצגה של בית ליסין

אלא של קרן אור הפקות, ומתארחת על במת בית ליסין...

trilliane

Well-known member
מנהל
הם היו האוהבים הצעירים...

ברשת נזכרו סוף סוף לעדכן את האתר, ואין ספק שהם נראים פשוט כמו דני וסנדי.

למעלה