נו מה
הרי אי אפשר לספר

yoavon1

New member
נו מה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif הרי אי אפשר לספר

רק חדשות רעות כל הזמן...
אז קבלו משהו נפלאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
ביום שלישי היתה לי ההופעה בכנס... בחיים שלי, לא ניגנתי כ"כ טוב כמו שניגנתי שם... היה פשוט מדהיייייייייםםםםםםםםםםם
כשסיימתי לנגן, באו אלי כמעט כל הנוכחים באולם כדי ללחוץ את ידי (או את מה שיש מידי...
)... אבל הכי הכי הכי הכי הכי חשוב, פנתה אלי מנהלת בית הספר למוסיקה בת"א, וביקשה / שאלה אם אני מעוניין, בעקבות ההופעה לבוא וללמוד אצלם בבית-הספר לתואר שני במוסיקה במילגה מלאה ובמסלול מקוצר. הייתי בשוק... כמובן שכן... כאילו.. הללללווווווווווו... זה רק החלום שלי... תואר ראשון בחינוך מיוחד, תואר שני במוסיקה... וואוווווווווווווו... אני עדיין בשוק... וזה היה כבר לפני שלושה ימים... כיפק לי... היי... כיפק לי... הייי... כיפק לי... היי היי היי...
טוב לי...
יואבון

../images/Emo2.gif../images/Emo124.gifכיפאק ליואבון! ../images/Emo49.gifו-../images/Emo50.gif

אני מתנהג כאילו שמעתי על זה רק עכשיו...חחח לא, אבל באמת!....זה באמת מדהים...חלום שמתגשם זה אחד הדברים שעושים טוב לנשמה
...קצת כמו
(שופינג) בשבילי...רק שתמיד יהיה
, אמן. בחור מדופלם שכמוך...בסוף אני אתחיל להרגיש רגשי נחיתות...
אתה, עם תואר שני
, ואני....אני? עם טיפת מזל
סיימתי תיכון ואפילו עברתי את כל הבגרויות
(חוכמה גדולה ממש). תואר ראשון ב -
(חינוך מיוחד....נו....קצת דמיון!) ותואר שני ב-
זה נורא מעייף לכתוב הודעה עם כל הסמיילים והסימנים האלו....אני מקווה שייצא יפה ולא עמוס מדי בסוף... דרך אגב, אני עדיין *קצת* מאוכזב שהקומיסרית לימור
לא הגיעה...אבל אני בטוח שהיו לה דברים מ-א-ד חשובים לעשות במקום לכבד אתכם בנוכחותה... טוב...זהו, ביי יואבון, כיף לך!
...חחח

עמית@

New member
יואבון כל הכבוד- אני כן שומעת על זה

פעם ראשונה (נו טוף..) ואני גאה ומתרגשת עבורך
בהצלחה בתואר- ושמחה לשמוע על ההופעה - קבל טפיחה על השכם והשתחוות נרגשת
מעמית שעושה בשנה הבאה מסלול מקוצר לדוקטורט בבר אילן ומתה מפחד .

MARMELAD

New member
חדשות טובות... תמיד בכיף...

יואבי´לה מותק, המון המון המון בהצלחה.... כבר תואר שני ? "והוא כל כך צעיר".... אחחח... ממש שידוך מושלם אתה תהיה בסוף
שיחקת אותה!
גיא

למעלה