נו מה קורה פה? מה קרה לכולם ולכפילים שלהם?
D dory38 New member 24/11/19 #2 אהלן וסהלן הכפיל שלי שותה אייס קפה מחומם במיקרו (בכל זאת, כבר לא קיץ) ואני פה,כותב לך. ואיפה הכפילה שלך? מה היא עושה כרגע?
אהלן וסהלן הכפיל שלי שותה אייס קפה מחומם במיקרו (בכל זאת, כבר לא קיץ) ואני פה,כותב לך. ואיפה הכפילה שלך? מה היא עושה כרגע?
P puma141 New member 2/12/19 #4 חחחחחח זה טוב זיקן... וגם נכון בצורה מסוימת. אני לוקחת את זה בתור מחמאה?
ז זיקן New member מנהל 2/12/19 #5 אוף את עם הסימני שאלה שלך. דרך אגב אני משווק את הגלולות האלו. את כבר יודעת איך להשיג אותי אז אל תתביישי אין לך מה להפסיד.
אוף את עם הסימני שאלה שלך. דרך אגב אני משווק את הגלולות האלו. את כבר יודעת איך להשיג אותי אז אל תתביישי אין לך מה להפסיד.
P puma141 New member 3/12/19 #6 חחח ממי לקחת את הדיאנאיי לייצר אותן? תודה כפרוש! ומה אני אעשה בלי עצמי תגיד... התרגלתי כבר. אבל תכלס זה כל כך נכון.
חחח ממי לקחת את הדיאנאיי לייצר אותן? תודה כפרוש! ומה אני אעשה בלי עצמי תגיד... התרגלתי כבר. אבל תכלס זה כל כך נכון.
P puma141 New member 3/12/19 #8 כאילו שחסר לך ממי לקחת פה. חחחחחחח קרוב לבית. הכנסת מלאה, כמו העולם. עומס יתר. וככל שאתה מבין את עומק טיפשותם של אנשים, אתה מבין ומרגיש כמה הערכה יש לך לחכמים יותר, הם די נדירים.
כאילו שחסר לך ממי לקחת פה. חחחחחחח קרוב לבית. הכנסת מלאה, כמו העולם. עומס יתר. וככל שאתה מבין את עומק טיפשותם של אנשים, אתה מבין ומרגיש כמה הערכה יש לך לחכמים יותר, הם די נדירים.