יניב היקר!
היי, אני מולי ואני כאן מאז שהפורום נולד (ואפילו לפני, בתקופת הקומונה). אני יכול להבטיח לך שאת כמות הבוטלגים הכי גדולה של בתריי זוזיי, הפה והטלפיים, נושאי המגבעת ורם אוריון, אתה תמצא בארכיונים של חברי הפורום, שגם ישמחו לשתף אותך בהם. בוטלגים הם חלק מהעניין. זה כמו למצוא תמונות באינטרנט של דפי עיפרון לא גמורים מתוך קומיקסים. זה לא תחליף, וזה בטוח לא ימנע ממך לקנות את המוצר הסופי. זאת פשוט חוויה שונה. אבל, יש שתי סיבות שבגללן אתה לא תמצא כאן אלבומים שלמים להורדה. הראשונה היא שזה נוגד את חוקי תפוז, ודודי כמנהל הפורום מחוייב לשמור על החוקים האלה, אחרת הוא לא היה המנהל של הפורום הזה. השנייה היא שאין שום סיבה שמעריץ אמיתי יוריד אלבום מהאינטרנט, כשאר הוא יכול בקלות (ובזול. האלבומים של רם תמיד זולים בטירוף) לקנות אלבום מקורי, עם המוזיקה באיכות גבוהה (ולא MP3). ובמיוחד כאשר מדובר ביוצרים שגם ככה לא מוכרים מיליוני עותקים. בקיצור, יניב, מההיכרות שלי עם חברי הפורום, אנחנו כנראה אכן נוריד את האלבום, אבל כל אחד מאיתנו יקנה לפחות עותק אחד (אני לדוגמה קניתי שלושה עותקים מהאלבום החדש של רם "כן"). אין מצב שלא נקנה אותו. מה המסקנה? תפסיקו לריב! אתם סתם חופרים!