נו, מי אמר ששבוע הבא תיגמר השביתה ומתחילים ללמוד???
נ נסיכה שהאמינה באגדות New member 13/12/07 #2 אני, וגם אמרתי ששמעתי את זה ממספר מרצים, שאגב אמרו ששביתת המורים תסתיים השבוע ושלנו בשבוע לאחר מכן.בחצי הם צדקו והשבוע הבא לא נגמר עדיין, הוא אפילו לא התחיל אז חכי.
אני, וגם אמרתי ששמעתי את זה ממספר מרצים, שאגב אמרו ששביתת המורים תסתיים השבוע ושלנו בשבוע לאחר מכן.בחצי הם צדקו והשבוע הבא לא נגמר עדיין, הוא אפילו לא התחיל אז חכי.
M milaP New member 13/12/07 #3 כל הכבוד שאת מאמינה בזה! אני כבר התייאשתי.... לא מאמינה שהשביתה הזאת מתישהו תיגמר... נעלמה לי תקווה...
כל הכבוד שאת מאמינה בזה! אני כבר התייאשתי.... לא מאמינה שהשביתה הזאת מתישהו תיגמר... נעלמה לי תקווה...
I IdanXP New member 13/12/07 #4 תראי... הנסיכה צודקת בזה... שהיא אומרת שעכשיו שהשביתה של המורים נגמרה, רוב הסיכויים שיעברו "לטפל" בשביתה של המרצים. אז צריך לקוות לטוב.
תראי... הנסיכה צודקת בזה... שהיא אומרת שעכשיו שהשביתה של המורים נגמרה, רוב הסיכויים שיעברו "לטפל" בשביתה של המרצים. אז צריך לקוות לטוב.
M milaP New member 13/12/07 #5 מעניין כמה זמן יימשך "הטיפול"... אם מסתכלים כמה זמן לקח "לטפל" במורים...
A amitk80 New member 13/12/07 #6 גם אני שמעתי הערכה שהשביתה כנראה תגמר שבוע הבא אבל נחכה ונראה מה יהיה..