נו מי היה בבארבי?

gong1

New member
היה חשמל

את ההופעה שלך פספסתי כי יצאתי מאוחר מהבית והגעתי בערך ב11 הייתה הופעה טובה של הדג והיו גם כמה שירים שמזמן לא שמעתי בלייב היה טוב שראיתי אותם כי אני לא אהיה באזור לזמן מה מה שכן, היה חםםםםם בטירוף!! מסכן יאיא כל החולצה שלו הייתה רטובה לגמרי...

Dont Panic

New member
הייתי, היה מעולה!

דבר ראשון אני רוצה לתת כבוד לפאנק יו! שהעיפו לי ת'ראש. נשמעים מעולה, יושבים הכי טייט בעולם, הרבה הומור, סולן שאוהב את הבמה, ומחלקת כלי נשיפה מושקעת עם תפקידים מגניבים. מומלץ לכל מי שעוד לא ראה. בקשר לדג, היה כיף מאוד כרגיל. הרבה זמן לא הייתי בהופעה וזה אכן היה במקום. מה שכן, היו כמה דברים שמנעו מההופעה הזו להיות מושלמת. גיא נראה קצת עייף, הוא שר, עשה את העבודה, אבל היה קצת חסר התלהבות מכל העסק. הסאונד היה די בינוני (באופן מוזר בפאנק יו הוא היה יותר טוב). היה בעיות טכניות עם הציוד של גיא ושל משה שהפריעו להם לנגן כמו שצריך (במיוחד משה), כשהשיא היה קריסת כל הציוד על הבמה לכחצי דקה (והחלצות מוצלחת ביותר (!!) של הדג מהסיטואציה הבעייתית). גם חלק מהעיבודים החדשים היו קצת "לא אפויים" לדעתי, ולא תמיד הצליחו להוציא את המיטב מהשיר (בעיקר "איזה כיף" ו-"מהבמה להפציץ"). ואחרי ולמרות כל התלונות, היתה הופעה מצויינת, הדג נחש יושבים על הביט, מביאים אותה בגרוב, מצחיקים, מופיעים מעולה ועושים לכולנו שמח (ומכניסים מתחת לסבבה גם איזה כמה מסרים). נהנתי.

SHMEKadam

New member
כבוד גדול ל-FunkYou ולדג!!!

דבר ראשון אני גם חייב לברך את חברי להקת Funk You! אתם נותנים פה משהו שנדיר למצוא בארץ (בטח בגיל כזה...) ממש נהניתי מהמוסיקה שלכם, אתם נשמעים מקצועיים, ואני מברך ומאמין שעוד תגיעו רחוק מאוד! בהצלחה רבה... הדג היו חזקים כרגיל. משום מה אני קצת מתאכזב בשנים האחרונות, כי אין מה לעשות אני חסיד גדול של שני האלבומים הראשונים, והם נוטים לזנוח אותם קצת לטובת שירים (פחות טובים, לדעתי) מחומר מקומי ובעזרת הג'אם. אבל איך אפשר להתלונן ? מוסיקה היא מוסיקה. אולי כדאי שהם יעשו פעם אחת איזה הופעת נוסטלגיה עם שירי האלבום הראשון...

Funky Giraffe

New member
גם אני מאוד חסיד של לזוז והמכונה

ובשלום סאלם פיס ובסוד ההצלחה ובלא מוותר אתמול איבדתי את הצפון, אבל אני מוכרח להודות: פעם לא הייתי אוהב את גירסת הרגאיי של איזה כיף. גם היום אני לא אוהב. היום אני מת על זה. החיבור שלהם לרגאיי נשמע עם הזמן הרבה יותר טבעי ומתקרב לרמות של הפ'אנק. וכל הכבוד להם על זה. אנחנו נהננו מאוד מאוד מאוד וזכינו לשק של מחמאות מהדגים ומחיאות כפיים מהם איך שירדנו מהבמה :) אני התרגשתי שם... ברמות על... :) ערב נפלא. לא אשכח אותו לעולם...

parnar

New member
אז ככה

הייתם גדולים, אמרתי לך את דעתי עליכם. הדג נחש היו ענקיים, בהחלט מכונה של גרוב שלא עוצרת וכיף לראות זאת (ולשמוע)

למעלה