|נו !, מתי יקום אותו מתקשר ויודה שהוא המשיח..

סיריוס1

New member
|נו !, מתי יקום אותו מתקשר ויודה שהוא המשיח..

...ברישגלי ובכל חוצות, ירים את הכפפה שמנופנפת לכל עבר, יודה שהוא אכן המשיח ומלך ישראל ויתחיל להראות את כוחותיו לכל ? למה הוא לא מרים את הכפפה ? יש אותו בחור בעל כוחות שעושה ניסים והוא מתקשר ואומר שהוא יהיה ראש ממשלת ישראל...( הוא מפורסם בעיתונות כבעל ידיים חשמליות ופלטו שרון תומך בו ואיתו, היתה תכנית לגביו בטלויזיה ). נו ! אם זה לא הוא, אז בטוח שיש איזה מתקשר שמתבייש להודות ולהרים את הכפפה. אז למה הוא מחכה ! הרי, הגיע הזמן כבר מזמן...

maysabel

New member
למה זה מזוהה עם זכר דווקא?

אולי זאת פשוט אשה.. או גם וגם.. ולמה שיהיה זה מתקשר בעל כוחות,אולי מדובר על מישהו או על מישהי בעלי פשטות בעשייה יומיומית פשוטה.. נגר..נגרית..בעל המכולת או המכולאית.. בן או בת אדם החי/ה בכפר נטוש בו יש חמור לבן בחצר אין אורות נוצצים יש אור הלב בוקר טוב

סיריוס1

New member
כי זה כמו דויד המלך...אולם..

...המשיח זה גם כמו הכהן הגדול של בית המקדש שהיה מטהר את כול ישראל וכל שאר הכוהנים שהיו מטהרים אנשים בודדים כמו גם אנשים בני עמים אחרים. אולם, כהן גדול יש לו אישה שבלעדיה כמובן הוא לא היה מצליח לעשות הרבה... לדעתי כאשר אדם/אשה מרגישים שהם וכולם הוא אחד אז הוא/היא משיח רגעי לאותו רגע שהם במודעות שהם והכול הוא אחד ואחדות אחת. להישאר במצב תודעה כזה באופן קבוע, לא קל. לכן, יש כל הזמן משיחים שמתחלפים ומתווספים ויש רגעי שיא שבו כולם משיחים וכולן משיחית אחת. הייתי מסכם ואומר: משיח ומשיחית הם זוג שאוהבים זה את זה ומרגישים שהם השתקפות של הכל וכולם. כך, שמעשית, תודעת משיח היא תודעה שקל לגעת בה... מדיטציה מעולה לכך היא התבוננות בצורה של עיגול יחד עם ריבוע בעלי אותו שטח/נפח. כמו בציור הבא:

מה אתה ממהר../images/Emo35.gif

ומאיפה לקחת שזה הזמן שהגיע מזמן? כי דברים קורים רק בזמן משיח כללי יכול להתהוות ולהתבטא כשתצטבר לפחות כמות קריטית של משיחים פרטיים...שאחרת הוא משיח אכזב (שפלטו שרון הוא המשיח לא נראה לי כל כך) אבל לך דע והבן מסתורי יקום בוקר זהב

אני

רק לא ידעתי שצריכה לקום טוב שאמרת לי, עכשיו קמתי ואיזה זמן? וכמה מזמן? מה אני באיחור? אוףףף שוב השעון המעורר שלי לא צלצל

זה כבר סיפור אחר

העלבות בכלל לא היו שם אלא שהחמור הלבן הזה אמור לשרת כמה וכמה משיחים ואין טעם בהשחתתו על משיח אחד בלבד כי אני אוהב אותך אז מה לי להעליבך

אליה ל

New member
אז הסיפור שאני מכירה הוא ../images/Emo152.gif

שהיה מטאטא אחד שקראו לו מטוש' ומטוש' תמיד רצה להתעופף כמו כל חבריו. כל חבריו של מטוש' המטאטאים האחרים נראו למופת, חסונים, מבריקים ומצוחצחים. לכל אחד מהחבורה היתה כמובן מכשפולה' שטיפחה את המטאטא שלה, הרי הוא היה אמצעי התחבורה שלה ממקום למקום, אך למטוש' המטאטא לא היתה מכשפולה'...מטוש' היה אומלל. "אין מי שינקה אותי" אמר מטוש' לעצמו. "אין מי שיבריק אותי"..... "גופי כבר כמעט ויבש לו ושערותי... שערותי, אבוי לי ואללי, עוד מעט וכל שערותי ישברו להן" וכך ברח לו מטוש' המטאטא האומלל אל פינה חשוכה בכדי שאיש לא יראה אותו באומללותו. מישהו רוצה להמשיך בסיפור??

אני לא מבינה

זה פורום תקשור והתפתחות רוחנית? הבן אדם שאל שאלה רצינית , מה יש לכם? סיריוס אתה באמת חושב שהמשיח יהיה אחד מאיתנו? אתה מנסה לקלוט מה יקרה?

אליה ל

New member
טוב נו, אז מישהו שמבין במשיחים אמר לי פעם

שהוא כבר נולד וגם ידע לומר שהוא גר בירושלים. העניין הוא שכנראה האיש לא יודע שהוא המשיח - מסכן אולי הוא לא רוצה להיות משיח. דרך אגב לאה, את בהחלט מכירה את זה שסיפר לי את זה - וגם אפריים

סיריוס1

New member
כן. ולא מאנשי רוח אחרים. כי המתקשרים...

...הם צינור למימדים עליונים והמשיח יהיה צינור שיכניס לעולם גם כוח פיזי.

neophile

New member
לכל זמן ועת יש משיח משלה

העידן החל בהופעתו של משיח , השאלה היא האם נמצא ונבטא ,כל אחד, את המשיח שבתוכנו ליצירת מאסה קריטית . יש לא מעט משיחים שיכלו כבר לרדת מזמן...אבל אם זה לא בא מתוכנו מה זה שווה? בשביל מה? אנחנו לא מבינים כמה חשובה האדמה בתור מרכז לאנרגיות רבות ומגוונות , אנחנו לא מבינים את החשיבות של האנושות .

סיריוס1

New member
כאשר הוא יכיר בעצמו ויתגלה...

...הוא ידבר עם המתקשרים בעזרת קול אוהב ומאיר בראש ובלב, המתקשרים היו הראשונים לדעת עליו ולהיות הכי קרובים אליו ואולי אפילו יגנו עליו מפני פוליטיקאים...

למעלה