נו נו איך קוראים לזה? אהה המלצות

נו נו איך קוראים לזה? אהה המלצות

שיר השבוע של טייק דאת
שיר השבוע לא של טייק דאת
סרט/הצגה/ספר משו שבא לכם להמליץ עליו
משהו שעשה לכם את השבוע
משהו שיעשה לכם את השבוע הבא
מסר לאומה
ומה עם איזה תמונה?

שה לה לה

שיר השבוע של טייק דאת
another brik in the wallשמעתי אותו אתמול אחרי אלף שנים שלא שמעתי אותו וניזכרתי שהוא ממש יפה !
שיר השבוע לא של טייק דאת
לולה של דודו טסה והאהבה נשארת של גלעד שגב
סרט/הצגה/ספר משו שבא לכם להמליץ עליו
נמנמ שניה חושבת .. אה ראיתי סרט ממש חמודי אבל הוא רק לבנות!!! אומרים ש.. (עם קווין קוסטנר וג'ניפר אניסטון)
משהו שעשה לכם את השבוע
קודם כל הוא הסתיים, דבר שני קיבלתי מהעבודה כרטיסים לקולנוע, והמזג אוויר הזה..
משהו שיעשה לכם את השבוע הבא
אמממ ליודעת אין שום דבר מרגש שבוע הבא..
מסר לאומה - פרגית זו ציפור ופרה זו חיה
ומה עם איזה תמונה
ככה מתגוננים משפעת העופות

עפטוב

New member
המלצותיי (שתכלס הם החשובות בפורום)

מוומבלי million love songs
שיר השבוע למרות שלא מגיע לה walk away דל קלי קלארקסון ששברה את הלב לשכנה שלי ומגיע לה מכות על זה!
אמממ אני עובדת בחנות ספרים יש הרבה...."אבדות" של מיכאל שיינפלד ברגע שמתגברים על הפלצנות המוגזמת של השפה הוא אחלה של ספר!
עשיתי מלאן כסף (רק לשם השווצה בערך 2000 שקל) בשבוע אחד!!!!
היה אמור להיות שבוע מעולה בגלל ההופעה עכשיו אין משהו מיוחד באופק
המסר שלי הוא אחלה בדיחה שלקוח סיפר לי: אריה דוב ותרנגולת נפגשים ביער אומר הדוב אני הכי מפחיד את בני האדם, אני רק צריך להכות על החזה והם בורחים לקצה היער עונה האריה אני הרבה יותר מפחיד, אני רק שואג והם בורחים לקצה המדינה צוחקת התרנגולת אני רק צריכה לעשות אפצ'י.... תמונה, נמצא כבר משהו...

MissPop

New member
עונה

שיר השבוע של טייק דאת - לא יודעת לא שמעתי משהו שלהם השבוע... שיר השבוע לא של טייק דאת - "דואט פרידה" של ניקי גולדשטיין ומורן אהרוני סרט/הצגה/ספר משו שבא לכם להמליץ עליו - ספר שקראתי השבוע "הברית" משהו שעשה לכם את השבוע - להיות עם הילדים של בן דוד שלי כמה פעמים השבוע משהו שיעשה לכם את השבוע הבא - יום בחירות, חופש!!!!! מסר לאומה - אין. היכונו ליום חופש YIPIEE HORRAY! ומה עם איזה תמונה? המממ אין

jenngirl

New member
:)../images/Emo82.gif

שיר השבוע של טייק דאת-Relight My Fire שיר השבוע לא של טייק דאת-הכוס הכחולה בלייב של עברי לידר. סרט/הצגה/ספר משו שבא לכם להמליץ עליו-בואו נעשה ההפך,אל תלכו ל"הר ברוקבק"! משהו שעשה לכם את השבוע-נפגשתי עם דפנה משהו שיעשה לכם את השבוע הבא-חופש ביום שלישי? מסר לאומה-משעמם לי ומה עם איזה תמונה?בכיף

למעלה