נו ניסיתי לעשון מעין סקרקרון...

swirrrly

New member
נו ניסיתי לעשון מעין סקרקרון...

דריה - מודל חיקוי או לא? 1- בטח שכן, הציניות שלה מגניבה, היא ממש מבינה את העולם. 2- לגמרי לא! איך אפשר לחיות בלי חברים? סתם מרחיקה את העולם ממנה. 3- הייתי רוצה את ההבנה והחוכמה שלה, אבל הגישה שלה, ממש לא מתאימה לי. היא צריכה ללמוד להיות פתוחה.

swirrrly

New member
אוף, לפחות תעני על הסקר...

אגב, "קורדילייה" בגלל האסופית?? מגנוב!!

בהחלט מודל חיקוי

והיא כן פתוחה! ...לכל אחד שמנת המשכל שלו גבוהה מזו של מגף עם עקב. היא לא אשמה שהיא גדלה בין מטומטמים! תצביעו על דמות אחת בסדרה שאליה דריה יכולה להיפתח ולא עושה זאת! אני מציבה לכם אתגר, נראה אם תמצאו!

אני מסרבת לחשוב שאין פה מישהו שיכול

לתת לי תשובה קצת יותר אינטיליגנטית. אני מאוכזבת קשות.

תסלח לי אם יש לי משהו נגד טימטום

ואנשים שאין להם מה להגיד, אבל הם אומרים משהו בכל זאת

עצבנית? אני?

להתבדח בא מלשון בדיחות, בדיחות אמורות להצחיק, זה לא הצחיק אף אחד. ואם אין לך מה לומר, אף אחד לא יכעס אם לא תגיד כלום.

Slayerized

New member
כמו האופספרינג...

להקות של סקייטרים מוגדרות ע"י ככל להקות הפופ-פאנק המעצבנות, וגם כל הזרם של הEMO החדש (ע"ע להקות גרועות כמו Dashboard Confessional ושאר החרא שההצלחה שלהם השריצה). מצד שני, יש לך פאנק ישן (או בסגנון ישן): ,Dead Kennedys, Conflict, Minor Threat, Gorilla Biscuits, Aus Rotten One Way System, Los Crudos, Crass, Sex Pistols, The Clash, The Ramones, Oi Polloi, Self Destruct, Disaffect, Discharge, Fugazi, The Exploited, Sham 69, Cockney Rejects, GBH, WTZ, Chaos UK, UK Subs, Crucifix, Sick Of It All, Youth Of Today, Agnostic Frost.. והרשימה יכולה להימשך. דברים חדשים בפאנק (או דברים בסגנון חדש) שאני כן אוהב: Bad Religion Death By Stereo Atom And His Package Suicidal Tendencies

לא זוכרת את השם,

הילדה עם הצמות, הכושית, שיש לה גם חבר, אבל הן הלכו לבקר בבצפר ההוא ביחד והסתדרו יופי.

כן כן

חוץ ממגניבה.. היא פשוט...שנונה כזאת ותמיד מוצאת איך להחלץ מסיטואציות.. וגם יש לה אחלה חצאית שאין להשיג בשומקום ...

למעלה