נו ספרו איך היה אתמול ב-TLV.....את כל הפרטים!

מיקמיק17

New member
../images/Emo45.gifדןדן, תודה על התמונות

תמונות מהממות!

shaylovesmj

New member
דנה הייתה הורסת את הבריאותתתתתתתתתתתתתתתתת

אומנם חיכיתי כימעט 5 שעות בטי אל וי עד שדנה הגיעה להופעה שם....בהתחלה הבטיחו ב1 ורבע...אח''כ 4 ובסוף רק ברבע ל5 דנה עלתה והפגיזה עם 6 להיטים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ניצחתי,הכל זה לטובה,tainted love,לאב בוי,צ'ינקוומילה,ופטה מורגנה........... היא באה עם יםםםםםםםםםם של אנרגיות הישר מההופעה בפורום בבאר שבע ופשוט הפציצה....................... היא הרימה לאיזה אידיוט מהקהל..נו מה לעשות זו הייתה מסיבה של סטרייטים ועוד תיכוניסטים..זה היה די ברור שזה הולך לקרות...הקיצר אותו אידיוט צעק לדנה הומו או קוקסינל.... דנה רצתה להעלות אותו לבמה ושיגיד את זה הישר למיקרופון כמו גבר...אבל כניראה שלא היו לו ביצים לעלות. בכל אופן,החלק הכי מצחיק של הערב היה כשהיא שרה את לאב בוי בצורה נורא הומוריסטית וכאילו עקצה את אותו בחור כל הזמן עם המילים והמבטים.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח וגם עשתה לו כל הזמן פרצופים פוזלים.....איזה מעלפת.....מושלמת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!וגם בפטה מורגנה היא הרסה לי תבריאות כאשר שינתה את המילים לכל מיני דברים מצחיקים..... לאחר ההופעה פגשתי אותה בחוץ...נשיקות חיבוקים ותמונה....ודנה נורא מיהרה לא יודע לאן.... בכל מיקרה לי היא עשתה את הסופ''ש הזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כפרה עליה !!!כן ירבו ערבים שכאלו!!!אין על דנה !!!!מלכה יש רק אחת!!!אומנית בחסד!!! מ ד ה י מ ה!!!!

giladgg

New member
תענוג לשמוע שנהנית עד כדי כך!!!

(גם לי יש התרגשות כזאת אחרי כל הופעה)

../images/Emo45.gif

מאוד כיף לשמוע שנהנית.. יואו, איזה מפגר אותו בחור ! אין, איזו הגזמה - הומו , קוקסינל...איכס גועל נפש של תרבות ! איזה כיף למי שגר קרוב למרכז...הוא יכול לבקר בהופעות של דנה. אני גר ממש בדרום, ודנה לא מגיעה לכאן כל-כך.. פעם ראשונה ואחרונה שראיתי אותה היה "מרוסיה באהבה" 2004. היא נתנה ביצועים הורסים ל: Free, מכת חום, Diva . ממש היה כיף! יש לי אפילו את ההופעה בקלטת וידאו שהראו אחרי זה בטלויזיה. חבל שאני לא יכול להעלות את זה לכאן.

giladgg

New member
ה"קוקסינל ההומו הזה" עשתה מה שאיש לא מסוגל!

אז מה זה משנה מה אומר ילד בן 17 שגדל עפ"י דעותיהם הפרימיטיביות של הסובבים אותו??? אבל נשמע שדנה יצאה מלכה בתגובה שלה!!!

צודק..דנה מזמן עברה את זה

זה שאין בן 17 רצה לעשות רושם על עצמו, מעניין לדנה את הפיטמה. היא כבר בת 35 כדי להגיב אחרת לשטות כזאת חח באמת שאין על מה לדבר... דנה מלכה !

Glamorousss

New member
למה לא לענות? עובדה קרא להקוקסינל והוא? אפילו

בייצים לעלות לבמה לא היו לו לעלות להגיד את זה אז מה נשאר? וכרגיל דנה יודעת לתקוע למי שצריך והיא עושה את זה מצוין בטוח שהבחור הזה עכשיו חושב על דנה אחרת

לא נראה לי...

מאין לכם לדעת שאותו בחור לא הומו בעצמו? נראה לי אחד מהטיפוסים שמרגישים עצמם בארון ולא מודים, אז הם אומרים על אחרים "הומו, קוקסינל". עובדה שלא היו לו ביצים לעלות ולהגיד זאת למיקרופון...

Glamorousss

New member
אז יופי שילמד לסתום את הפה ולא לנסות להראות

שהוא גבר על חשבון אחרים

הקטע הכי מעצבן

ואני מקווה שדנה לא לוקחת כאלה דברים ברצינות. כל אומן נפגע מדבר כזה..זה מאוד לא נעים לשמוע (בלשון המעטה). אני מאוד מקווה שדנה לא לוקחת את זה קשה, כי אחרי הכל. הכל זה לטובה, גם אם זה נראה עכשיו אחרת
אותו החרא עוד יקנה את האלבום החדש. בכל זאת, יש שיר שאיכשהו היה מוקדש לו בהופעה שלה...חחח

למעלה