נו סקס אנד נו מור אקס

נו סקס אנד נו מור אקס

אני שונאת אותו! יש לו מישהי חדשה והיא גרה בשכונה שלי. תגידו לי למה? רק רציתי קצת שקט נפשי ואני כל כך מקנאה.. דווקא עכשיו שאני חושבת שאני מוצאת את הכיוון,הדרך המישהו האמיתי בשבילי? פתאום האקס מחליט שיש לו חברה עכשיו.. למה זה מגיע לי?

אני יודעת ש

מבחינה הגיונית באמת אין שום סיבה להתרגש.. אבל הלב לא שואל ולא תמיד מתואם על המציאות))))): אבל אני מרגישה משום מה קצת יותר טוב אחרי שפרקתי כאן עול וכתבתי את ההודעה..אני לא נוטה לעשות את זה ..בכלל זה ממש משחרר :)

באז באז

New member
זה עוד כלום

חכי אחרי שתעלי לכאן תמונות עירום שלך, אין לך מושג כמה שזה משחרר! תנסי...

לא מכירה

אני חדשה פה.. אבל נראה לי אחד הפורומים היותר חיים של תפוז ( אולי יש לזה קשר לתמונות?: - )

באז באז

New member
לא לא

אנחנו פשוט באמצע של לסטץ (המצאתי מילה!) את אישון עם הגננת מנהלת שלנו. לכי תצביעי, אולי ככה באמת יהיו כאן תמונות..

גונדרי

New member
מאז העירום אני אדם אחר...

זה היה כל כך משחרר שאני מחלק את חיי לאלה שלפני פרסום התמונה והחיים הטובים שבאו אחרי הפרסום....

moi24

New member
תמיד אומרים

שכדאי לעשות בוק עוד כשהכל עומד, יושב וצף כמו שצריך, למען הנצחת העצמי. המון זמן אני מחפשת מישהו נורמלי ושפוי שיעשה לי את זה, ואני לא מוצאת! בקצב הזה הכל ייפול כמו דומינו לפני ההנצחה... טרגדיה

גונדרי

New member
אל תסתכלי עליי....

המצלמה שלי ממוקדת במישהי אחת בלבד
.... לו רק תיקיית "לונדון -פרטי" יכלה לדבר....

moi24

New member
../images/Emo6.gif

אני אמנם מזוכיסטית לפעמים, אבל לא עד כדי כך! טוב לפחות שמישהו עושה חיים...

cheshire9

New member
רציתי למחזר

את התמונה המפורסמת של התחת שלי ....עם נקודת החן ...שעוררה בזמנו הדים רבים. (מי שרוצה יכול לחפש בארכיון של תפוז....) אבל המינהלת לא מרשה. אז אחשוף רק את הפסים

magenta73

New member
אכן מעצבן

אבל זוהי דרכו של עולם. אולי תחליטי שגם הגיע הזמן שלך יהיה חבר חדש?...

כמה זמן הוא כבר אקס?

ומה הקשר לסקס? אה, הבנתי, כאילו שלא מספיק שאין לך סקס אז גם האקס דווקא כן עושה סקס, ועוד עם מישהי מהשכונה... טוב, שפכתי מספיק מלח להפעם...נשמור קצת לפעם הבאה...

למעלה