נו עדי, מה היה בגן???

טוב אז ככה

היה נחמד, נראה נחמד, הסתובבתי, ראיתי, שמעתי, שאלתי את כל השאלות שהעלית... נראה לי שביום שלישי אני הולכת להירשם כדי לתפוס מקום. המקום נראה מאוד נחמד, מצוייד היטב, צבוע בצבעים מרגיעים. יש כתות נפרדות לגילאים השונים, ויש חלונות זכוכית בין הכתות. יש להם המון כתות נושאים - מתמטיקה, כתת מחשבים, כתת אמנות, מוזיאון, כתת מדע, כתת מוסיקה, ג'ים, כתת תאטרון ועוד כמה שאני לא זוכרת. בכתת התינוקות כרגע יש שבעה ילדים ושתי מטפלות. האחראית על הכתה היא אחות. נראה שהן מרימות את הילדים ומחבקות כל הזמן. יש מיטות נפרדות לכל ילד ובמיטה רק את המצעים והדברים שאני מביאה לו. אני צריכה להביא אוכל, חיתולים ומגבונים. החלפות כל שעתיים, האכלה בהתאם לילד. כל היום יש מוזיקה בכתה, ושאלתי אם אני אוכל להביא מוזיקה בעברית ונאמר לי שישימו בשמחה. הגישה להורים חופשית בכל השעות. כרגע יש להם קוד כניסה אבל בעוד שבועיים נפתח אגף חדש ויפהפה ובו אולם קבלה גדול עם וידאו במעגל סגור שההורים יוכלו להסתכל במה שקורה בחדרים השונים. המנהלת אמרה שבשמחה יתקשרו אליי כשהוא רעב לראות אם אני יכולה להגיע להניק, ואני יכולה לבוא ולהיות איתו במשך היום כמה שאני רוצה. כשמזג האויר מתיר מוציאים את הילדים החוצה לחצר, שגם היא חדשה (המתקנים קיימים ועוד לא הוצבו בחוץ). לפעמים לוקחים אותם להסתכל על פעילויות של הגדולים יותר כמו מוזיקה או תאטרון בובות. בקיצור, נראה לי בהחלט נחמד ואני מקווה שזה יסתדר לנו! כנראה שלפחות עוד שתי בנות שעובדות איתו יכניסו את התינוקות שלהם לשם, זה כל כך קרוב למשרד שזה ממש ברכה. והמון המון תודה על כל העצות וההצעות!

ronnieyuval

New member
וואו! נשמע גן מדהים! ../images/Emo45.gif

ואם הוא קרוב לך לעבודה אז זה בכלל פלוס רציני! ממש נשמע פיצוץ של גן, ומאוד מושקע ויפה. האם המחיר סביר?

פרטי

אבל דווקא מצאתי עוד משהו בסגנון דומה, רשת גדולה שיש גם קרוב לעבודה שלי אבל הרבה פחות קרוב - www.brighthorizons.com אבל מה, הם רוצים בערך 1300 דולר, והמקום שליד המשרד שלי 775...

למעלה