נו, פספסתי את העוגות...

נו, פספסתי את העוגות...

ואת כל הדברים המתוקים והטובים והותרתם לי רק שפמים וגבות, מעט שערות מהאף ומהאוזניים, ושירה בציבור. יאללה איתכם לא יכולתם להמתין עוד יום אחד? מזל טוב לידידי דוד בהגיעו לגיל מצוות.
הסיני מהשורה השלישית!

קורס קשירה יקירים

מלווה במלאכים חשובים וכיוצא בכאלה אנרגיות מיוחדות בהחלט. כפי שנאמר בשיר 'קשירת העשבים'... לכל עשב המלאך שלו, כך לכל שערה ושערה המלאך שלה ואכן הם נוכחים בסדנה, והמשתתפים יוכלו כמובן לחוש על בשרם תוצאות נפלאות אלו. לספקנים מומלץ במיוחד לבוא על מנת לשכנע את המרצה באמיתות הדבר כי נכון. ובכן בסדנה תקבלו טיפ חשוב ומפתח כיצד לקשור שערה שנשרה לאחותה שעדיין נותרה דבוקה ולגלגל אותן יחדיו מעלה כדי ליצור אשליה במתבוננים. בשלב ג' שיחול אחרי שלב ב' נלמד כיצד לקשור קשירה כפולה...שזה אומר שאם נשרה הנותרת נמצא אחות לה ונקשור שוב, זו טכניקה עתיקת יומין שנגלתה בתקשור עמוק יקירים. הסדנה תיפתח בהקדם נא להרשם לשלב א' (כדאי לכם )...מבקש בכל לשון של בקשה מהמנהל פה שלא למחוק מפני שאין זו פרסומת כלל וכלל....טיזהר לך ממני אני איום ונורא בזעמי

maysabel

New member
ואווווווווווו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נקשרתי חזק לעניין.. כנראה קריון החליט שאכנס לכאן ואראה את ההודעה המלאכית שלך שלא פרסום כלל-זה קשור לתקשור כי עובדה זהמתוקשר היטב אל תדאג למהל, הוא עדיין מחפש את החלקיקים שעפו לו, הוא עדיין לא חזר לעצמו מרוב געגוע ליציבותו.. נב-אתה חושב שרועיק שלנו עף לו גם? נצטרך לעשות קישור מיוחד כאן לבחור עכשיו תגיד לי-השורה התחתונה-כמה? כי אני קשורה לכסף שלי גם כן..ניתן אולי לקשור לשערה ירוק פה וירוק שם? שוב- ואוווווווווווווווו

מה עם קורס להתרת פלונטרים?

קורסים משורש קשר יש הרבה. קורס תקשור, קורס קשירה, מה עם קורסים משורש התר, התרת נדרים, התרת עגונות, התרת פלונטרים, אולי יש איזה מלאך מובטל שאפשר לגייס אותו לעיניין?

ואוו אני נפעם לאור ההענות הרבה

לבי חיסר פעימה או שתיים למראה צפיפות והתלהבות אדירה זו ולמזלי הגדול חזר לפעום שוב. ובכן מעודף משתתפים הסדנה נדחית לכמה ימים עד שיירגעו הרוחות ואנשים יחזרו לבינתם ושפיותם. מה שכן...ספרו ליקיריכם ומכריכם למען יבואו בהמוניהם גם הם. יש לנו כמה מבצעים בקנה, כמו, אחד +אחד, ואחד+אחד=שתיים ועוד המצאות כיד הדמיון והמלך. למען הסר ספקות כלשהן בהנחה שיש להן קיום כלשהו אצל אנשים ריחניים בפורום חביב זה, למסיימים קורס שלא יתחיל זה מצפה הפתעה בלתי סבירה בעליל...קורס התרת גבות (בתשלום כמובן ורק לאחר שייפדו התשלומים של קודמיו). רועיק מצא חן לו להיות ציפור אז הוא עכשיו ציפור...השד יודע לאן עף זה עכשיו שקיבל כנפיים...מזל לא סיפרתי לו שאפשר להיות גם נשר או פנג פנג = ציפור עתיקת יומין שגודלה כמו שלושה נשרים לפחות ואולי יותר...יען כי רק באגדות תשמע עליה ולא שזפתה עין בן אנוש של העידן החדש...רק מתקשר טוב אבל טוב טוב יכול להבחין בה מעת לעת בעת יושבו למדוט ובמחשבה שנייה לך דע מה יכול היה לקרות לו אמרתי לו שיכול הוא להיות דולפין לעת מצוא...אי אפשר לסמוך עליו הוא מסוכן זה לילה טוב חביבים ליל מנוחה

למעלה