נו צוות הפורום מה עם רשימת הזוכים
S s u p e r g o l New member 12/6/06 #2 תשובה לגבי רשימת הזוכים פרסום רשימת הזוכים מתעכב כיוון שאנו לא מצליחים להשיג 2 מהזוכים. במידה ולא נצליח ליצור עמם קשר, הפרס יועבר לאלו שפתרו נכונה אחריהם.
תשובה לגבי רשימת הזוכים פרסום רשימת הזוכים מתעכב כיוון שאנו לא מצליחים להשיג 2 מהזוכים. במידה ולא נצליח ליצור עמם קשר, הפרס יועבר לאלו שפתרו נכונה אחריהם.
R r1o1i New member 12/6/06 #3 אני עניתי נכון וזה בדוקקקק כי אני ידעתי את זה ובדקתי גם במקרה עם החוברת זה אני r1o1i
E E442 New member 12/6/06 #4 אתם יכולים להגיד מי הם הזוכים ? כדי שנדע , אתם יכולים להגיד את שמות המשתשים (השמות שלהם בפורום) ?
S Shaul The HitMan New member 12/6/06 #5 What about me? What about Shaul? תוכלו להגיד לי בפרטי אם זכיתי?
G gyyg10 New member 12/6/06 #6 זה לא יעזור..... אני עניתי ראשון... עובדה שאלה שענו אחרייי זכו חחחחחחח
G gyyg10 New member 12/6/06 #7 כל הבדיקות שבעולם תעשו... אני עניתי ראשון..... 3 דקות על השעון מרגע שנתתם את האות 12.16 זה מתועד אצלי במחשב.... יום טוב ובהצלחה ל -2 """הבאים בתור""" חח
כל הבדיקות שבעולם תעשו... אני עניתי ראשון..... 3 דקות על השעון מרגע שנתתם את האות 12.16 זה מתועד אצלי במחשב.... יום טוב ובהצלחה ל -2 """הבאים בתור""" חח
G gyyg10 New member 12/6/06 #8 אנחנו מוותרים ותורמים את זה לבאים.. אחרי בתור . לא מעוניינים במעטפות תודה
S Sabale1 New member 12/6/06 #10 אם לא קיבלתם הודעה אז לא זכיתם כי מי שזכה כבר קיבל אולי טעית בתשובות ולמרות שענית ראשון לא זכית
G gyyg10 New member 12/6/06 #11 אין מצב !!!!! וזה לא משנה....ואנחנו ואנחנו חבורה של שלושה חברה' +מנהלת שמארגנת הכל.... וכבר גמרנו 4 פעמים את הנבחרות .. חחחח
אין מצב !!!!! וזה לא משנה....ואנחנו ואנחנו חבורה של שלושה חברה' +מנהלת שמארגנת הכל.... וכבר גמרנו 4 פעמים את הנבחרות .. חחחח