נו ראיתם אנטרפרייז?

itstzar

New member
נו ראיתם אנטרפרייז?

מעניין תוך כמה שנים נזכה לראות את העונה הבאה אני בכל מקרה אהבתי, פרק סטאר טרקי בכל מובן המילה לדעתי ולמזלי יש לי ADSL ככה שמתח יגמר בקרוב

S h a y 9 9 9

New member
מישהו יכול בבקשה להסביר ...

מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה לעזאזל קרה בפרק הזה? אני פיספסתי כמה מהפרקים בעונה מי זה הדניאלס הזה? למה קפטן ארצ´ר הגיע למאה ה31!? האם גם פורתוס נע בזמן או שהוא לא הבין ממה ההתרגשות הגדולה? למה הסוליבנים צהובים כל כך? למה לא משתמשים בטכנולוגיית גילוי ספינות מוסוות גם בסדרות טרק אחרות ואיפה לעזאזל ארצ´ר נמצא? (במאה ה31 הבנתי, מיקום פיזי? כדוה"א?)

itstzar

New member
אני אנסה להסביר

יש במאה ה31 מלחמה קרה, שהנשק הוא זמן, דניאלס הוא קצין/חייל בגוף שהוא מעיין התפחות של הפדרציה, ככה שהוא מהgood guys הסוליבנים הם הרעים בסיפור, הם חיים בהווה של ארצ´ר ומקבלים את ההוראות שלהם מהעתיד אבל גם הסברים והדרכות איך לשפר את הטכנולגיה שלהם ולשבר את הביולוגיה שלהם בניגוד לגוף שדניאלס מייצג, שיכולים פשוט לנוע בזמן ולא צריכים שליחים מהעבר לא פורתוס לא הבין מה קרה אבל הוא כן נע בזמן עם ארצ´ר לא משתמשים בטכנולוגיה כי היא לא הייתה קיימת עד המאה ה31, אבל אם אתה זוכר הסדרות אחרות השתמשו בצורוצ אחרות לגלות ספינות מוסוות ואיפה ארצ´ר נמצא פיסית, אולי כדור הארץ, זה לא ברור, אבל לא ממש משנה כי הוא בכל מקרה תקוע שם מקווה שעזרתי :)

Lu Tze

New member
מזכיר לכם את הסרט ה-XI של סטאר טרק?

נראה לי שזה היה השישי, הזה שהאנטרפרייז "ירתה" על ספינת חלל קלינגונית אבל זו בעצם הייתה ספינה קלינגונית אחרת. נראה לי שהתסריטאים שם גנבו את העלילה כמעט אחד לאחד (רק שהפעם הם עירבו מסע בזמן) ולנושא אחר: פיספסתי את החמש דקות האחרונות בפרק הזה! המקטע שבו הסוליבאנים אומרים לארצ´ר לעלות לספינה שלהם, ואז ראיתי רק את הקטע שבו המצלמה מתרחק מארצ´ר ודניאלס ואז רואים שהם בתוך איזה בניין הרוס. מישהו יכול להשלים את החסר? אה, עוד דבר, יראו את החלק השני בעוד שבוע או שזאת סוף העונה?

Lu Tze

New member
נכון הפרק מזכיר לכם את הסרט ה-6?

הזה שבו נראה שהאנטרפרייז ירתה על ספינה קלינגונית אבל אז מתברר שזו הייתה ספינה אחרת שיכולה לירות תחת מסווה. נראה לי שהתסריאטים גנבו את העלילה אחד על אחד (טוב, אז הם הוסיפו מסע בזמן) ולנושא אחר: פיספסתי את החלק האחרון, המקטע שבו הסוליבאנים מכריחים את ארצ´ר לעלות לספינה שלהם. מישהו מתנדב להשלים את החסר? אה, ועוד דבר, יראו את הפרק המשלים בשבוע הבא או שזה סוף העונה ממש?

Lu Tze

New member
Goddamn it חשבתי שההודעה ה-1

לא נשלחה, אז כתבתי אותה עוד פעם! מצטער.

Bajoran Preist

New member
מה שקרה זה

שארצ´ר הסכים לעלות על הספינה הסוליבנית, נאם נאום קיטשי וירד במעלית. שם הוא פתאום נעלם והסוליבנים חשבו שהוא מנסה לעבוד עליהם ואיימו להשמיד את האנטרפרייז. מסתבר שארצ´ר נמצא בתוך דירה הרוסה ומלאה בחורבות, ושם הוא פוגש את דניאלס. דניאלס אומר לו שהוא שיגר את ארצ´ר לעתיד, כי אמרו לו שאם ארצ´ר יעלה על הספינה זה עלול לפגוע בקו הזמן. מסתבר שהמעשה גרם לכל העתיד להשתנות- ארצ´ר נמצא עכשיו במאה ה-31. ארצ´ר כס על דניאלס ההמום אשר הבטיח לו שהסוליבנים לא ירדפו אחרי הספינה. ארצ´ר הציע לחזור בזמן על מנת לתקן את המעוות, אבל דניאלס מודיע כי כל המכשירים והטכנולוגיה הושמדו, ועל כן אין דרך לשלוח את ארצ´ר בחזרה. "המצלמה" מתרחקת ומרחפת מעל העיר המעלה החרבה. (לא מצויין איפה ארצ´ר ודניאלס היו, אבל סביר להניח שמדובר בכדור הארץ, וגורדי השחקים היו בסגנון ארצי מובהק. כנראה שלאחר השתנות קו הזמן מישהו, כנראה הסוליבנים, השמיד את כדור הארץ עוד במאה העשרים ואחת. מסתבר שעכשיו אנטרפרייז לא רק עושה חורים בקו הזמן לעומת הסדרות הקודמות, כפי שאנשים פה אוהבים לציין, אלא גם מתכוונת להשמיד את הסדרות הקודמות כך שהן בעצם לעולם לא יתקיימו ! !
)

Bajoran Preist

New member
התכוונתי כמובן למאה העשרים ושתיים

ושמתם לב לקטע נחמד שבו ט´פול אמרה לארצ´ר שהמדענים הוולקנים הגיעו למסקנה שהמסע בזמן אינו אפשרי. בהה! הם כנראו אף פעם לא צפו בסטאר-טרק

reformy

New member
מצטער, אני לא יכול להתאפק, אבל

שוב סם נוסע בזמן,ושוב הוא הראשון שעושה את זה...

Bajoran Preist

New member
טוב, הגיע הזמן לסכם את העונה.

בוא נראה... באופן כללי אם מסתכלים על העונה כולה היא הייתה די בסדר, מבחינת פרקים. במיוחד הפרק הראשון שהיה טוב מאוד והיה בנוי כמו סרט. אחר כך היו רק כמה פרקים טובים, למשל הפרק detaind עם הסוליבנים, או הפרקים עם האנדוריאנים. בקשר לכל עניין הטמפורל-קולד-וור, יש לסיפור לפי דעתי צ´אנס להתפתח בצורה טובה, והאנשים של סטאר טרק כבר הראו שהם יודעים לפתח סיפורים. ביינתים רואים בעיקר את הפוטנציאל, ולא את המימוש. נצטרך לחכות לפרק הבא ולראות עם הוא יהיה טוב, או שסתם יסגרו את העניין מהר ויעברו הלאה כאילו כלום. מכיוון שזאת עונה ראשונה העניין נסלח ויש לעלילה מקום להשתפר. אבל-וזה אבל גדול- התעוררו לסדרה כמה בעיות. פרט לעובדה שכל עניין ה"חלוצים ראשונים בחלל" מתחיל כבר להישחק, יש לי גם בעיה מסויימת עם הקאסט. הדמויות פשוט לא מספיק מעניינות. לעומת DS9, וויאג´ר וגם הדור הבא מרבית הדמויות שטוחות כמו פלטה. היוצאת דופן העיקרית היא ט´פול, אבל הרבה פרקים עד עכשיו היו "ארצ´ר, טריפ, ט´פול וחבריהם המופלאים". הייתה התמקדות על הדוקטור בפרק אחד בלבד(פרק טוב, אגב) ואילו הושי, אחרי שסיימה עם עניין פחד-החלל שלה, נשארה בלי הרבה חידושים. שלא לדבר על טראוויס, שפרק להיותו ספייס-בומר ובעל צבע עור כהה אנחנו לא יודעים עליו כלום. שוב פעם, עונה ראשונה, ואפשר עוד לשפר. זה מה שאני חושב שצריך לעשות: 1. לפתח את סיפור המסגרת. לא יודע איך, אבל לפתח אותו. 2. לעשות Character building רציני לצוות, או להחליף דמויות. צריך דמויות עם עוקץ, דמויות שנויות במחלוקת, דמויות שיכולות להכעיס אותך או להצחיק אותך. איפה סיסקו, קירה, ניליקס, הדוקטור, פיקארד, דאטה, בלאנה, טום פריס, באשיר,וואיון, קווארק??? איפה לעזאזל נמצא קווארק?? שמתם לב שחלק מהפרקים הטובים בעונה הזאת היו פרקים שהופיעו בהם שחקנים מסדרות עבר? הפרק עם הפרנגים- ניליקס ו-בראנט(וואיון). הפרק של הספינה הנטושה עם ההולוגרמות- אודו. פרקי האנדוריאנים- וואיון. יכול להיות שיש בארה"ב מחסור בשחקנים טובים? מה שמביא אותי לנקודה של הקפטן... ביינתים סטוק באקולה-ארצ´ר הוא הקפטן הכי פחות מועדף עלי(לא ממש ראיתי את קירק). הוא כזה.. חלבי כזה, ילד טוב וושינגטון. הוא תמיד מנסה לרצות את כולם, ולעשות את המעשה הנכון כזה, ויש לו כל מיני נאומים קטשיים כאלה. אני אומר להרוג את ארצ´ר! זאת גם תהייה סצינה טובה, וגם אולי הסדרה תשתפר בעקבות כך. 3. להשקיע ברעיונות טובים לפרקים אשר עומדים בפני עצמם. זוהי עצה כללית לכל סדרת טרק באשר היא. בכל מקרה, בהצלחה לאולפני פארמונט בשנים הבאות!

Kickurass

New member
יש הרבה מלחמות שאמרות להתרחש בתקופה

הזאת. מקווה שלא יפסחו עליהן

למעלה