נו ראיתם את גיא פינס...?

nerod 72

New member
נו ראיתם את גיא פינס...?

דנה נראתה שם פצצה כמו תמיד... עכשיו יש לי שאלה , קצת טיפשית , אבל בכל זאת... נכון דנה עם פאה כל פעם שהיא עם השיער הבלונדיני-דבש הזה? ככה זה נראה.. ומי שראה את דנה אמר שיש לה שיער אדמני קצר כזה... ממש יפה לה השיער הזה..עושה אותה אישה ממש יפה...

אז כך...

זה הכן השיער האמיתי של דנה אינטרנשיונל. מה שיש בתמונה שלך שעלית זה השיער של דנה !!! זה הדבר האמיתי ! ממני, דני אינטרנשיונל

eyalush001

New member
זה השיער הטבעי שלה!

אני עדיין לא מבין למההההה אנשים חושבים שהיא לובשת פאה??? היא כבר גידלה שיער לפני המון המוטן שנים והשיער שלה כל הזמן זה השיער הטבעי והאמיתי שלה!!!! היא לא לובשת כבר פאות ואני לא מבין למה אתם חושבים ככה... בתמונה הזו התסרו8קת פשוט גרועה וכן זה לא נראה כל כך טופ, זו הסיבה היחידה.נקודה.

יש לה תוספות שיער וכאלה

אני בעצמי כשהייתי בהופעה שלה בדום, ראיתי את הרשת של התוספת מאחורה.. לרוב היא עם פאות כי השיער שלה ממש קש, הוא מסולסל, עבה ונפוח. זה לא שאין לה שיער, יש לה והרבה אבל זה כניראה שיקול שלה אני אישית, לא מבין מה התענוג

דנה לרוב לא עם עם פיאות ותוספות.

יש לדנה אינטרנשיונל שיער ארוך ויפה בצבע חום בהיר, רוב הזמן דנה עם השיער שלה, לעיתים היא מוסיפה תוספות להופעות מיוחדות ללוק גרנדיוזי. סך הכל רוב הזמן היא עם שיער שלה, היא פשוט עושה פן קל, והוא נראה מנופח ומהמם.!

sasid

New member
שיער שיער

מצטער לאכזב ובאמת אני לא בא לעשות נאחס אבל... השיער של דנה ממש לא מהמם הוא לא במצב מי יודע מה ולרוב היא כן עם תוספות. ואין לך בכלל שיער ארוך חוצמזה היא הורסתתת בלי קשרL:)

heartbreaker 22

New member
זה פאה... אני ראיתי אותה ב8 בבוקר

ליד הבית שלה בפוקס...יש לה שיער בצבע חנה...וקצר קוקו עד האוזניים העניין עם הפאות נראה לי בגלל שיש לה שיער קצר...ואין לה עצבים לעצב כול הופעה אז הכי קל לדפוק פאה...(בצדק אני מבין אותה..) אחרי הכול היא מזיע המון בהופעות ופן לא יעמוד בזה..וגם השיער קצר!!!

ashton20041

New member
אוףף אין לי תבל יש לי yes וגם :

אני לא רואה חדשות. טוב ההפסד כולו שלי

זה לא כזה נורא ../images/Emo8.gif

היה בסדר בסוף !!!!! חוץ מזה ראיתי את דנה בטלויזיה בדיוק שתי שניות כך.. שזה לא כזה רציני.. ממני, דני אינטרנשיונל.

שני32889

New member
אני לא מבינה אבל....

למה היא לא עושה פן חלק נורמלי??? יהיה לה הכי מדהים בעולם !!!! חוץ מזה מן הסתם זה תוספות,נו מי לא שם היום באמת..... ובלי שום קשר לזה בגיא פינס אתמול היא הייתה נראת מזעזע בטרוף,חיוורת,שיער לא מסודר במיוחד ובגד שאלוהים ישמור מזה זה נהייתה לי דוסית????

חברה גלשתם ../images/Emo13.gif

באופן ודאי, לדנה אין שיער קצר עד לאוזניים יש לה שיער עד הכתפיים, אני יודע ותאמינו לי! שנית הכיוון שהשיחה הזו תופסת הופך להיות קצת ריכלותי ולא לעניין, ואתם יודעים איך אני אוהב לשמור על רמה מסויימת של דיונים, לדנה יש פאה? או אין לה? ואיך היא נראית ב 8 בבוקר? באמת מה זה כל כך מעניין! תחשבו על זה, העיקר שיהיה לה בצלחה באר"הב, זה הכי חשוב לא ככה?...

שטויות!!! די עם השמצות!

דנה על הבוקר נראית מעלףףףף ראיתי אותה אחרי כמה שעות שינה בלבד והיא הייתה מקסימה ויפה גם ככה! איזה זקנה ואיזה נעליים....

למעלה