נו ראיתם?

• פותח הנושא kawa
  • פורסם בתאריך

kawa

New member
נו ראיתם?

ויק לכודה בדירה של גארי

Dawn12

New member
ראינו גם ראינו! ../images/Emo45.gif

אבל קודם כל - ביי ביי מייגן!!! שלוש שנים ומשהו איתה הסתיימו היום בשעה טובה, עם מעט מאוד הישגים והרבה מאוד זמן מסך מבוזבז. אולי זה רק אני והסלידה שלי מהדמויות הטובות והטהורות, אבל כשחושבים על זה - מלבד מערכת יחסים תמוהה עם אלק ושידוך מופרך בינה לבין טוני - מה בדיוק מייגן תרמה לסדרה? אני אומר - ברוך שפטרנו, ויסלחו לי מעריציה באשר הם.
הזמן חולף, השנים עוברות, ונדמה שדיאן ג'נקינס רק הופכת לאישה הזוייה יותר ויותר. אחרי שויקטור עזב אותה בצורה הכי מכוערת והכי בוגדנית שרק ניתן לחשוב עליה, אחרי שהיא ניהלה נגדו את אחד מתיקי הגירושין הארוכים והסבוכים ביותר שידעה העיר הזאת, אחרי שהיא סחטה ממנו הסכם פיצויים שמן במיוחד ואז ניצלה אותו כדי לסייע בהשתלטות על החברה שלו - אחרי כל זה - היא עוד היתה משוכנעת שויקטור יחזור להיות איתה. עכשיו היא מרגישה נורא, מתהלכת ברחבי הפנטהאוז וקוראת לאשלי כלבה. האישה הזאת היא הוכחה חיה לכך שפשוט אין גבולות לטמטום. היתה גם עוד סצינה משובחת של ג'ק וג'יל עם הדיאלוג הכי שנון שהיה לנו השבוע: ...Jill: If that woman comes in here she will be on my case every minute! She will trash any idea I have !Jack: Cheer up... You're already held in such low esteem around here - you won't even notice Katherine וכמובן - הסוף... Well done מה שנקרא. ממש אהבתי את הסיום המותח ובמיוחד את האפקט שהשתמשו בו כשהראו אותה (כל החדר "מתרחק" ממנה). לא יכול לחכות כבר לפרק הבא! (אבל אני אראה אותו לצערי רק ביום שני
)

kawa

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

אכן המשפט של ג'ק היה מוחץ.
יש לו תמיד משפטים טובים. חתכו את הסיום במקום טוב. זה היה נחמד, אהבתי
לצערי הפסדתי 3 שנים שהשלמתי קצת באתר הבית של ה'צעירים' אז הבנתי רק מקריאה מה היה ב 3 שנים האחרונות ( מרתק במיוחד
) דיאן חולנית, אבל תסלחו לי כולם שם. המחשבה של להשיג בן זוג בכוח, איומים מניפולציות וסחיטה זה משהו זר לי לחלוטין מן העולם האמיתי. איפה בעולם האמיתי אנשים מתנקמים בבנות זוגן של גבר חלומותיהן ומשיגים את בני זוגם בכוח? ממש דבילי. דיאן היא מופרעת ברוח המופרעות של כולם שם ואינה יוצאת דופן. בעיני זה פאתתי להשיג מישהו שאינו רוצה בך בכוח. ואם הוא 'יהיה איתך' בכוח הזרוע אז מה? מה תעשו ביחד? זה כל כך דבילי..

Pete® Pan

New member
תגובה + הורדת הקטעים בווידאו...

חחח... את מנסה להכניס הגיון במקום שאין בו שום הגיון. אני מזמן הפסקתי לפענח את מוחם של אלה שכותבים את התסריט של צח"מ... הקטע של ג'ק היה קורע... זה עבר מהר מדי לדעתי, אז... רק בשביל הפרצוף של ג'יל - קחו ותראו שוב ושוב... וויקטוריה - הרגע שכולנו חיכינו לו סוף סוף הגיע! (אני מתפלא על צח"מ, פעם הם היו מושכים דברים ממש כמו מסטיק שאיבד את הטעם... לא חשבתי שזה יקרה היום, הייתי בטוח שגארי יחזור לפני זה ויצליח להימנע מזה איכשהו...) הקטע בו וויקטוריה מגלה רוני...

Pete® Pan

New member
כל היום, אף תגובה - מחקתי את הקבצים

כל היום, אף תגובה - מחקתי את הקבצים מהשרת, אולי עכשיו כן תהיה תגובה... אתם לא יכולים להגיד שום דבר, אה? אף מילה, נכון? שחר ואני כל הזמן טורחים בעיצוב ובהכנסת תוכן לאתר ו... שום מילה, אה? אנחנו לא מחפשים חיזוקים או טפיחות על השכם, אבל ראבאק! משהו! מילה...! מה אנחנו כלבים? אפילו לכלבים לא מתייחסים ככה... ואני יודע שהורדתם... אני יודע גם כמה אנשים הורדו... ואף אחד לא הגיב... טוב, נו, בטח גם להודעה הזו לא תהיה תגובה... חבל לי על הזמן...

sergew2

New member
כל הכבוד לכם!../images/Emo45.gif

האתר באמת נהיה מדליק עכשיו, וגם זה שהוספתם את מנגינת הפתיחה לאתר גם ממש יפה וממש כל הכבוד על החידושים!!!
חוץ מזה אני שולח את כתובת האתר למי שאני יודע שלפחות מכיר את הסדרה ואף פעם לא ביקר באתר כדי שיתפעלו מהיופי שבאתר! לרגע אל תחשבו שלא מעריכים את ההשקעה!!!

../images/Emo23.gifאהבתי את הפרק-רק אתמול ראיתי

קודם כל עד כמה שאני שונאת את טרישה, התרגשתי כשמייגן עזבה ושניהם בכו וירדה לי איזו דמעה או שתיים, לא כי שני האחיות נפרדות משום שאולי רק עכשיו הפסיכית הבינה שהאהבה שלה למייגן ממש חנקה אותה והרסה לה את החיים, מייגן הייתה ממש שבורה (יותר שבורה מהפרק שבו טוני מת). דבר שני - אשלי הייתה ממש יפה אתמול , תכלת ממש מחמיא לה!
והמשפט מחץ של ג'ק השאיר את ג'יל ואותנו ממש בלי מילים. רוני ושחר- אני לא יכולתי עד עכשיו להוריד כלום משום שלא רציתי להרוס לעצמי את הצפיה בפרק. הקלטתי אותו ביום שישי בשידור החוזר וראיתי אותו הרבה יותר מאוחר וחוץ מזה גם אם רציתי לצפות במה ששמתם כאן בטח לא הייתי מצליחה כמו תמיד לראות את זה כמו כי אני אף פעם לא מצליחה לעלות שום דבר במחשב שלי אז גם הפסקתי לנסות!!! אבל יום אחד אני אלמד ואז בטח תקבלו ים של תודות!!! גם ככה מגיע לכם!!! כל הכבוד !!!!

ה-../images/Emo45.gif היה אמור לבוא אחרי רוני ושחר

ולא אחרי המחמאה לאשלי, אתם רואים? אפילו דברים פשוטים לא מצליחים לי?! ועוד משהו- גארי מסתמן הסטוקר הכי דפוק בכל הזמנים! אתם יודעים למה? כי אשת חלומותיו (ושל עוד הרבה) יכלה להיות שלו בלי להניד עפעף והוא הרס הכל בשביל כמה מכתבים מחורבנים... נו טוב.... הבחור חולה נפשית לא פחות מטרישה, אז למה כבר אפשר לצפות...?

creak cat

New member
חבל

היא באמת היתה יכולה להיות שלו. היא הרי ממילא רצתה אותו, אבל הוא היה חייב להמשיך עם השטויות שלו. ועכשיו מאוחר מדי. הוא לא יזכה לשכב איתה, לחבק אותה, לנשק אותה... והוא מאוד רוצה אותה. האם הוא יצליח לפתוח דף חדש והיא תצא לו אי פעם מהסיסטם?

לא נראה לי שהיא תצא לו מהר מהסיסטם

כבר כמה שנים שהוא מעריץ אותה בצורה חולנית... יש לו תמונות שלה על הקיר מתקופה שאני בקושי זוכרת... כנראה שהוא מעדיף להתעלל באהבת חייו מאשר לנהל איתה מערכת יחסים ארוכה וטובה כמו כל בן אדם מאוהב אחר...

creak cat

New member
חבל מאוד שכך הדברים התגלגלו

כי הם היו יכולים לייצר זיקוקי דינור ביחד....

Dawn12

New member
לויקי עוד יהיו זיקוקי דינור

עם מישהו שמתאים לה הרבה יותר, אז לא לדאוג.

למעלה