ראינו גם ראינו! ../images/Emo45.gif
אבל קודם כל - ביי ביי מייגן!!! שלוש שנים ומשהו איתה הסתיימו היום בשעה טובה, עם מעט מאוד הישגים והרבה מאוד זמן מסך מבוזבז. אולי זה רק אני והסלידה שלי מהדמויות הטובות והטהורות, אבל כשחושבים על זה - מלבד מערכת יחסים תמוהה עם אלק ושידוך מופרך בינה לבין טוני - מה בדיוק מייגן תרמה לסדרה? אני אומר - ברוך שפטרנו, ויסלחו לי מעריציה באשר הם.
הזמן חולף, השנים עוברות, ונדמה שדיאן ג'נקינס רק הופכת לאישה הזוייה יותר ויותר. אחרי שויקטור עזב אותה בצורה הכי מכוערת והכי בוגדנית שרק ניתן לחשוב עליה, אחרי שהיא ניהלה נגדו את אחד מתיקי הגירושין הארוכים והסבוכים ביותר שידעה העיר הזאת, אחרי שהיא סחטה ממנו הסכם פיצויים שמן במיוחד ואז ניצלה אותו כדי לסייע בהשתלטות על החברה שלו - אחרי כל זה - היא עוד היתה משוכנעת שויקטור יחזור להיות איתה. עכשיו היא מרגישה נורא, מתהלכת ברחבי הפנטהאוז וקוראת לאשלי כלבה. האישה הזאת היא הוכחה חיה לכך שפשוט אין גבולות לטמטום. היתה גם עוד סצינה משובחת של ג'ק וג'יל עם הדיאלוג הכי שנון שהיה לנו השבוע: ...Jill: If that woman comes in here she will be on my case every minute! She will trash any idea I have !Jack: Cheer up... You're already held in such low esteem around here - you won't even notice Katherine וכמובן - הסוף... Well done מה שנקרא. ממש אהבתי את הסיום המותח ובמיוחד את האפקט שהשתמשו בו כשהראו אותה (כל החדר "מתרחק" ממנה). לא יכול לחכות כבר לפרק הבא! (אבל אני אראה אותו לצערי רק ביום שני
)