נו ראיתם?

avitalgirl

New member
נו ראיתם?

לכל מי שדיבר פה השבוע על אמיר...... אין ספק שהוא היה נראה שם הכי טוב היום..... הוא צריך לשיר תמיד לבד לא מתאים לו להתערבב עם כל הילדים....

את צודקת אבל חלקית

בזה שאמיר היה נראה הכי טוב היום מכל המשתתפים את צודקת ב100% אבל מה רע בלהופיע גם לילדים?לדעתי זה אחלה וזה גם חמוד. הוא מגוון ועושה פוייקטים לכל הגילאים ובחנוכה הוא עושה מופע המיועד לכל המשפחה שזה מעולה.כל מה שאמיר עושה הוא עושה בצורה הטובה והמקצועית ביותר. וגם יעלי מגוונת היא עושה גם דברים לקהל בוגר יותר כמו תוכניות טלויזיה (תעביר את זה הלאה,הנחיית טקסים)וטלנובלה בע"מ ופרסומות של פוקס,וגם דברים לכל המשפחה כמו פסטיגלים והמחזמר טרזן וג'יין.וזה שאמיר ויעל מגוונים בתחומי האומנות והבידור זה רק מחזק אותם בתעשיית הברנז'ה.

הנה רשימת השירים הנבחרים

. 'ילד פלא' (לירון לב) 2. 'תנו לגדול בשקט' (סשה גרישקוב) 3. 'הילדה הכי יפה בגן' (לירון לב) 4. 'גלי' (יהודה לוי) 5. 'איך שיר נולד' (יהודה לוי) 6. 'רציתי שתדע' (יהודה סעדו) 7. 'אמת או חובה' (סשה גרישקוב, הדס מורנו, שיר ביטון) 8. 'עודני ילד' (אמיר פיי גוטמן) 9. 'אמא' (מאיה בוסקילה) 10. 'מלכת קסמים' (הדר עוזרי) אגב זו לא הפעם הראשונה שאמיר מבצע את השיר 'עודני ילד' הוא שר אותו בתוכנית שירים שנשארים בערוץ 1 בשנת 2001 את התוכנית הנחה דורי בן זאב ואמיר הופיע בשתי תוכניות של שירים שנשארים בפעם הראשונה שהוא הופיע בה הוא שר את באה מאהבה

shnu00zel

New member
אגב...

זה שהם שרו שירים מסויימים בספיישל לא אומר שהם ישירו אותם במופע עצמו :)

aMiRi GiRl

New member
נכון

אבל רשמו באתר של יוכלמן אשר הפקות מי ישיר איזה שיר...

aMiRi GiRl

New member
צריך להיות רשום בעמוד של

שיר נולד באתר של יוכלמן. כרגע משומה זה לא נכנס לי לאתר שלהם.. אבל כשזה ייכנס לי לאתר אני ייתן קישור..

aMiRi GiRl

New member
איזה חתייייייייייייך!!!

אלוהיייים! איזה מושלם! אאחחח! אני מטורפת עליו! מאיפה התמונה?!

aMiRi GiRl

New member
באסה...אבל חפיף

העיקר יש ת'תמונות המדהימות האלה! מוששששלם!

למעלה