זה הרבה יותר הגיוני מאשר לחגוג את יום ההולדת ההבלותי, המשותף של הלבנה והחמה, בשבוע מסוים לפני כ- 5785 שניםאני ושאר היהודים לעומתכם הדלקנו נרות חנוכה, והלכנו לישון שינה טובה ומתוקה
אתה אפילו לא מכיר את המנהגים שלנו היהודים. אנחנו לא חוגגים בתאריך הזה, מדובר ביום הדין. יום של תפילה.זה הרבה יותר הגיוני מאשר לחגוג את יום ההולדת ההבלותי, המשותף של הלבנה והחמה, בשבוע מסוים לפני כ- 5785 שנים
אתם חוגגים יומולדת משותף ללבנה ולחמה שארע בשבוע מסוים לפני כ- 5785 שנים.אתה אפילו לא מכיר את המנהגים שלנו היהודים. אנחנו לא חוגגים בתאריך הזה, מדובר ביום הדין. יום של תפילה.
ואגב, אין לו שום קשר לחמה.
בקיצור, לך תשלים את פערי הידע שלך בעניינים שלנו ואל תקשקש סתם
זה נכון אבל כאמור לא את הנתונים האלו אנחנו מציינים (לא בהכרח חוגגים). אנחנו רק קובעים את מועד הציון לפי הנתונים שהבאתאתם חוגגים יומולדת משותף ללבנה ולחמה שארע בשבוע מסוים לפני כ- 5785 שנים.
לך למד ענינים אלמנטריים ביסודות חשבון הלוח העברי, אהבל.
הרי הלוח העברי הוא לוח לוּני-סולארי, בור ובער.
החגים מסונכרנים עם מופעי הלבנה, אך מתוקנים להתאימם לעונות השנה שהם "ארועי" חמה (היינו, מַצָּגֵי כדה"א ביחס לשמש)...
הבלים!זה נכון אבל כאמור לא את הנתונים האלו אנחנו מציינים (לא בהכרח חוגגים). אנחנו רק קובעים את מועד הציון לפי הנתונים שהבאת
מה הקשר?הבלים!
כל חג יהודי תלוי לחלוטין בשבוע ההולדת המשותף ההוא של הלבנה והחמה.
גם ה"שמאלנים" אינם חוגגים את יום הולדתו של האפיפיור גריגורי, או יום מותו של האפיפיור סילבסטר, אלא את יום סיום שנת כספים והתחלת שנה חדשה...
טרול טיפש. מה אכפת לך מה עושה מי שמחפש סיבות לחגוג? מה אתה תוקע את האף לחיי הזולת?אני ושאר היהודים לעומתכם הדלקנו נרות חנוכה, והלכנו לישון שינה טובה ומתוקה
מי שלא אוהב שמתערבים לאחרים, גם צריך למחות על זה שהמשטרה בזמנו עצרה את יובל המבולבל על שימוש בקוקאין. מה איכפת לה ולחוק? אם הזיק למישהו בשימוש בסם, זה רק לעצמו. וזכותו להזיק לעצמו.טרול טיפש. מה אכפת לך מה עושה מי שמחפש סיבות לחגוג? מה אתה תוקע את האף לחיי הזולת?
אתה ממש טיפש. שימוש בקוקאין אסור בחוק.מי שלא אוהב שמתערבים לאחרים, גם צריך למחות על זה שהמשטרה בזמנו עצרה את יובל המבולבל על שימוש בקוקאין. מה איכפת לה ולחוק? אם הזיק למישהו בשימוש בסם, זה רק לעצמו. וזכותו להזיק לעצמו.
ולמה הוא אסור בחוק?אתה ממש טיפש. שימוש בקוקאין אסור בחוק.
בגלל הסיכון הבריאותי.ולמה הוא אסור בחוק?
כשתפסיקו לפוצץ ליהודים תפילות בכיפור עם ארטיקים תבוא אלי בטענותטרול טיפש. מה אכפת לך מה עושה מי שמחפש סיבות לחגוג? מה אתה תוקע את האף לחיי הזולת?
אתה לא יהודי! אתה עובד אליליםאני ושאר היהודים לעומתכם הדלקנו נרות חנוכה, והלכנו לישון שינה טובה ומתוקה
אני שומר שבת ולא חוגג חגים של עבודה זרהאתה לא יהודי! אתה עובד אלילים
אבל שמירת יומו של Saturn היא עבודה זרה בהגדרה...מדובר במיתולוגיה מסופוטמית שיובאה על ידי אברם...אני שומר שבת ולא חוגג חגים של עבודה זרה
ואתה
לא יודע מה עשו במיסופוטמיה שמעניין לי את הסבתאאבל שמירת יומו של Saturn היא עבודה זרה בהגדרה...מדובר במיתולוגיה מסופוטמית שיובאה על ידי אברם...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.