../images/Emo6.gif רק למה בדיוק הם החבר'ה שלי?
את גארי אין לי בעיה שייקחו, הוא מטריד את ויקי שלי כבר יותר מדי זמן, אבל לטרישה (עד כמה שזה מאוד מדכא לראות אותה בתקופה האחרונה) אני מוכן לתת עוד צ'אנס נוסף. תסמכי עלי, היא עוד תגיע לגדולות.
בכלל, אין תענוג גדול יותר (לטעמי) מאשר מלצפות בדמות מופרעת שיודעת את זה וממש לא מנסה להסתיר את זה (ראו ערך "שילה קרטר"). ויקטור היה נראה היום מעורער מאוד כשאשלי הגיעה לנחם אותו, וזאת הפעם הראשונה שאנחנו רואים אותו ככה מאז שויקי נחטפה (חבל רק שזה הגיע באיחור של פרק). עדיין לא היה מדובר בסצינה קורעת לב, אבל אני מניח שזה המקסימום שניתן לצפות מויקטור. בכל מקרה, זה כבר די ברור שאשלי מצליחה לחשוף אצלו צד אחר, וכרגע נראה שהיא היחידה. תגידו לי, כמה פעמים אנחנו עוד נראה את מק וראול מתנשקים כשבילי צופה מהצד, ולאחר מכן בילי ובריטני מתנשקים בזמן שמק צופה (או להיפך)? אני חושב שמיצינו את הסצינה הזאת כבר בפעם החמישית שהיא שודרה. מגיע כל הכבוד לאלו מכם שעדיין נהנים מהסצינות של מק ובילי ("למה את/ה שואל/ת? זה מפריע לך שאני איתו/איתה?", "ראול הוא בחור טוב", "אני נהנית עם ראול, אבל מעצבן אותי שאתה עם בריטני", "את מבלה עם ראול אז אני צריך את בריטני") כי אני כבר הפסקתי.