נו....?

Proxy18

New member
נו....?

זוכרים שהבטחתם לדבר על פגישה של כל חברי הפורום ביזראלי בסביבות אוגוסט? זה הזמן לדבר על זה, לא? מצפה לתגובות...

תגובה

אמממ על מה שאתה אומר אנו צריכים להרטיב את פורום שכולם יהיו פה ואם כולפ יהיו פה אז שווה לדבר ואם לא אז לא שווה כי פורום כבר התיבש!

LordNor

New member
אמממ...

הייתה לכם הזדמנות לבוא למפגש עם פורום וואלה, אני אומנם הייתה במפגש ונהנתי מאוד. אך אם תרצו לעשות מפגש פרטי של הפורום הזה, אשמח לבוא! אך המרחפת לא תוכל להגיע
מי רוצה לקחת על עצמו את אירגון המפגש
בהצלחה!

Proxy18

New member
אני חושב ש....

זה תפקידו של מנהל הפורום לקחת את היוזמה. עד כמה שזכור לי הוא הראשון שהעלה את ההצעה... אני מקווה שיש מעוניינים במפגש... אז דני... אני מקווה שאתה באמת מעוניין לייזם פגישה עם כל חברי הפורום... בוואלה שמעתי שהם מאוד נהנו אז אין סיבה שגם אנחנו לא ניהנה כמוהם... עדיין מצפה לתגובות...

GuyMan

New member
אולי תעשה מפגש פורום

לא דני הזה.... כי הוא כבר זקן אין לו כוח לעשות... אז יאללה תעשה מסיבה ענק בריכה את מפגש פורום...

Proxy18

New member
הייתי מאוד רוצה...

אבל אני קצת חושש לקחת לעצמי פרויקט כזה גדול שזה עם המון אחריות... צריך למצוא מקום, לדאוג להזמין מקומות, לדאוג שחברי הפורום יגיעו, למצוא תאריך וכל שאר הדברים האלה.... אבל... הייתי רוצה לשמוע ממכם עצות ודעות... וכמובן תגובות... אני לא רוצה לראות את ההודעה הזאת תקועה יותר מכמה שעות כי נשארו לנו רק שבועיים של חירות מעבדות חינוכית ושאר הכאבי ראש... אחרי זה כבר לא יהיה זמן לארגן דברים כאלה... אז תזדרזו!!!

הודעה מטעם דני מיכאלי -מנהל הפורום

דני ביקש ממני למסור הודעה מאחר שעדי טנא לא זמינה למסור הודעה (צבא) לדני אין קו אינטרנט זמין בבית כיוון שהזמין קו WOW ויקח זמן עד שיגיע אליו הביתה טכנאי ... כנראה שבעוד מס´ ימים הוא ישוב אליכם ..ו..בגדול ... :) נא קבלו התנצלותו על אי נוכחותו כאן כפי שהיה רוצה כפי שדני אמר בהודעות הקודמות שהוא ישמח לארגן מפגש פורום אולם, מכיוון שאינו זמין באינטרנט תציעו מקום הנוח לכם למפגש .. כל טוב , מירי מיכאלי

LordNor

New member
אמממ...

מסרת לדני ד"ש ממני?
.. ובכן, גולשים צעירים, ההחלטה לקיום המפגש בידכם. כל מקום שתבחרו יהיה מקובל עליי ועדיף כמה שיותר מוקדם, אל תשכחו שאני מתגייס ב-5 לספטמבר
.. אז שמישהו ייקח על עצמו את הרעיון ליזום מפגש פורום!!!

GuyMan

New member
בהצלחה!

למרות הייתי רוצה לבוא למפגש פורום לצערי אני באנגליה...

Proxy18

New member
היי כולם...

מה שלומכם? סוף סוף אתם מתייחסים ברצינות למפגש... נקווה שבסוף הכל יסתדר... לורדנור... המלצתי לארגן ת´מפגש לפני תחילת הלימודים (1 בספטמבר) כך שאינך צריך להיות מודאג... כי אז לאף אחד לא יהיה זמן לבוא בגלל הלחץ הראשוני של הלימודים... תגידו איפה אתם רוצים ומתי נוח לכם... אגב, מירי תמסרי ד"ש לך ולדני, טוב?

LordNor

New member
אולי תיזום אתה את רעיון המפגש???

לי אישית אין בעיה לגבי התאריכים. אך זכרו, שאני מתגייס ב-5 לספטמבר... (לפרוקסי, סיימתי את לימודיי אם לא ידעת)

מסרתי לדני ויש לך ד"ש חם בחזרה ../images/Emo13.gif

בעניין המפגש אני מציעה מקום מפגש הנוח לכולם אולי בקניון עזריאלי ביטבתה ולבקש שיארגנו לכם שולחנות בצורת ם שתוכלו ליצור קשר עין עם כולם בהצלחה , מירי פוקסי..אני מכירה אותך ?

Proxy18

New member
היי מירי....

מה שלומך? אני מקווה שהכל בסדר... נחמד מצדך שאת דואגת להעביר את ההודעות למנהל הפורום, דני מכאלי, וכן את שומרת על הקשר שלו איתנו למרות שאין לו אינטרנט... כל הכבוד לך!!! בעניין המפגש לצערי, אני לא חושב שאוכל לקבל את האחריות על ארגון המפגש משום שהשבוע צפויות לי הרבה תוכניות "לרגע האחרון" וצפוי לי שבוע עמוס ולחוץ... אבל אם תסכמו על מפגש אשמח לפנות לי מקום בלוח הזמנים הצפוף שלי כדי להיות נוכח במפגש... וזהו... אני מקווה שהכל יסתדר.. אגב, חברי הפורום... חשבתם על תאריך? להתראות ושבוע טוב...

למעלה