נו....? :)

אל על2

New member
נו....? :)

איך היה?
מה שמעתם?
היה כיף?
היו שם גם ילדים או רק מבוגרים?
ההרצאות היו טובות?
התרגשתם ? גם לגבי הציורים של בת חן וגם לגבי הנאום של שחר?
איך זה היה? לנאום? ולהציג את הציור?
טוב אני חופר..
אז בכללי..איך היה?

היה טוב וטוב שהיה

היה חוויה, בלי ספק.
זה היה אירוע של כמה שעות, ד"ר אביבה ברקוביץ' הרצתה על חלומות צלולים מהפן של מדעי המוח, רוברט ווגונר הרצה על אפשרויות השונות שבחלומות צלולים ואני על הפן המעשי. התערוכה היתה מרשימה ועוררה הרבה עניין. היו יותר יצירות מהצפוי, חלקן מרשימות מאוד. סך הכל הגיעו איזה 80-100 איש, היתה התעניינות ושאלו שאלות טובות. הרוב היו סטודנטים ולא היו ילדים (אבל תכלס בגיל 14 אתה גם לא 100% ילד... רק אומר). היו כמה חבר'ה מהפורום והיה נחמד להיפגש סוף סוף בעולם האמיתי. חבל שלא באת, יכול היה להיות נחמד לראות שאתה אדם אמיתי ולא בוט ;)

אני מקווה שיגיעו משתמשים חדשים בעקבות ההרצאה. משתמשים חדשים, אם אתם קוראים את זה- זה הזמן להגיב ולהציג את עצמכם...

apocalipto

New member
שחר לא יודע מי אני
מוגן לעוד יום

לול.. סתם

היה כיף וחזרתי עייף
מאוד נהניתי מההרצאה של רוברט, הוא נואם מעולה ועם הרבה ידע, מביא סיפורים מעניינים. רשמתי לעצמי פתק מנטלי לקרוא את אחד הספרים שלו בתור התחלה.
היו ציורים יפים, על 2 מהם הייתי בטוח שזה הדפסות מהאינטרנט בגלל שזה היה כל כך יפה..
הציור של בת חן היה יפה

צילמו את כל ההרצאות, יעלו אותן לא?

קיבלתי אנרגיה להמשיך לנסות לחצלל ביתר כח

וולפהרט

New member
היה כיף:)

היית חסר...
היו בעיקר סטודנטים אבל גם קצת צעירים יותר.
ההרצאות היו מגניבות, למרות שאני מודה שלא הבנתי די הרבה מושגים אקדמיים מההרצאה הראשונה...
התרגשתי לפגוש את שחר, את שי (apocalipto), את מוריה (Freedom Inside) ואת אילת, שהיתה פעילה כאן פעם והיא במקרה גם חברה ממש טובה שלי ממזמן.
התערוכה יצאה טוב בסופו של דבר, למרות שזה היה ממש ברגע האחרון, ועם הרבה עזרה של אבא שלי, של שי, של אחות של שחר ושל אילת. בסוף הכל נתלה איכשהו והיה מגניב, והיו 17 ציורים שזו בכלל היתה הפתעה מבחינתי!
בקיצור, יום אחרי שימלאו לך 18, נארגן מפגש ונפגוש אותך, כן?XD

למעלה