נו..........................

לא נראה לי

אחחחחחחחחחחחחחח. זה כואב. אתה באמת לא יודע כלום , אה? דום 2? נראה לי שאתה אומר את זה בכוונה. דום 2 יצא לפני 8 שנים.(בערך ) השנה (וזה בכלל צריך להיות עוד שנתיים ) יצא דום 3 לא דום 2!!!!!!! אם לא ידעת את זה , אז כנראה שהפורום התקלל בגללך !!!!! וגם פינל פאנטסי 9 כבר נראה לי יצא (אני לא מומחה לפלייסטיישן ) ועוד מעט נראה לי יצא 10 לא 9. אז עכשיו זה רישמי , המנהל פורום של תפוז לא יודע מהחיים שלו. אתה יודע מה , אני סולח לך על זה שלא ידעת ש THIEF 3 צריך לצאת ואפילו על זה ש DEUS EX צריך לצאת אבל דום? אתה לא ידעת שכבר יצא דום 2? אתה לא ידעת שהציגו את גי פורס 3 במיוחד עם דום 3? עוד מעט תגיד לי שיצא אנריל 5!!!!!!!! אז שב בשקט , ותעשה טובה , תפרוש. רייסטלין מאזאר

Seifer Almasy

New member
ילד קטן וטיפש..

דבר ראשון, הפורום לא התקלקל בגלל No-Fear, אלא בגלל שכולם עברו לפורומים של GAMER (שגם אני נוהג לשוחח שם בדרך כלל), יותר נכון *אתה* מקלקל אותו עם רמתך הירודה. רייסטלין מאזאר, אם הפורום הזה לא לטעמך - אתה יכול להעיף ת`תחת שלך מכאן. כנראה ש- No-Fear התכוון לדום 3 ובטעות לחץ על 2.. ואתה עשית סקנדל שלם מזה.. קיצר, יש לי את פיינל פנטאסי9, קנית אותו לפני איזה שבוע, משחק מהנה ביותר אבל קשה! :)

נו..........................

יאללה , תגידו כבר משהו. הכנו למשחק הטוב ביותר השנה: black & white זהו. רייסטלין מאזאר

לא עונה על הציםיות

כן אני יודע שזה קצת מוזר , אבל שמחתי לראות כותרת של פורום שהכותרת היא : ילד קטן וטיפש , ידעתי שהפורום מיועד לי אז שמחתי. למה שמחתי , כי ידעתי שמה שתכתבו לא נכון אז שמחתי לענות לכם וזאת התשובה שלי. השאלה המתבקשת היא : למה אנשים עברו לפורום של גיימר? למה הם לא נשארו פה? הרי הפורום היה כל כך מוצלח. את התשובה אתם כבר יודעים. הפורום באמת לא לטעמי אבל אני עדיין גולש בכל הפורומים , בכל האתרים ובכל מה שאתה לא רוצה של משחקי מחשב כי אני פשוט אוהב את זה , הפורום הזה מסריח אבל עדיין כיף לראות איך בפרום כל כך מצליח הנהל של הפורום לא ידע שדום 2 כבר יצא. שמעת שיוצא משחק חדש? קוראים לו טומב ריידר 1. דרך אגב , כבר אמרתי את זה אבל עוד שבוע וחצי יצא לאור הפורום של האתר VGAMES , אז תיכנסו זה יהיה הפורום הכי טוב בארץ. רייסטלין מאזאר

למעלה