נו!

לא אני

הייתי אצל ידידה, היתה אצלה התנחלות הייתי זקן, כולם היו קטנים אבל לא נורא זה עדיף מאשר לשבת בבית ולא לעשות כלום התנשקתי גם עם מישהי, אבל לא ב-12, אחרי

Vegetable Salad

New member
אז אני אנצל"ש ../images/Emo42.gif

קרה ששכחתם סנדוויץ', פרי, ירק, משהו שהיה פעם אוכל -בתיק של בית ספר? לי יש נטייה לזה, ממש עכשיו מרקיבות רצועות גמבה בתא הקדמי ואולי גם סנדוויץ בתא הקטן... ואלוהים יודע, אני ממש מפחדת לפתוח את זה -אבל התגברתי על דברים קשים מזה פעם. בכיתה ה' למשל היינו נוסעים פעם בשבוע לחווה חקלאית ופעם קיבלנו חסה ושכחתי אותה בתיק למשך שבועיים, תשאלו איך? אף אחד לא יודע עד עצם היום הזה, איך לא הרחתי ואיך לא שמתי לב שיש לי בתיק קילו יותר...

נוWה

New member
וואי אני כל כך מכירה את זה!

הכי נורא זה לשכוח בננה!

ניסיון נחמד...

אבל את מדברת עם סטודנט ששכח בארון שלו במשך חצי שנה לחם עם סטודנט ששכח במרר שלו שעועית עד שהוא שם לב שיש לו קופסא שחורה למרות שהוא לא זוכר שהייתה לו קופסא שחורה סטודנט שצמחו לו באוכל פטריות על הפטריות אני מבקש לקבל כבוד כאן ומהר

Tiki Torch

New member
אין כבוד

אתה מדבר עם האדם ששכח סנדוויץ' בכיתה א' אצלו בתיק ומצא אותו בכיתה ו' עם גידול מוזר(שקוראים לו מנחם ד"א)ושהמילה מתי קניתי את זה מופיעה אצלי בלקסיקון המיידי שלי ואני רק תיכוניסט תודה רבה בבקשה קצת רספרקט

Vegetable Salad

New member
אבל אני... אני... ../images/Emo42.gif

פעם היה לי בקבוק של מיץ פטל במשך שנה במקרר ולא נגעתי בו ואז גדל בו משהו שנראה כמו עין ואף אחד לא ידע מה זה באמת... וכמעט שתיתי את הדבר הזה -אלוהים.

Vegetable Salad

New member
אמא שלי מנקה את הבית ../images/Emo42.gif

והיא עושה את זה ממש טוב מסתבר ויסודי, והיא גם כל הזמן מתלוננת... זו פשוט שאני אחראית לבקבוקים שלי במקרר ואני אמורה להחליף ולמלא מים והכל, ונו מה לעשות -יש אחראיים ממני.

פעם שכחתי פיתה בתיק חצי שנה:S

והיא הייתה עם גבינה בפנים. החלפתי תיק בלי לבדוק מה יש בכיס הזה. כשחזרתי לתיק הישן מצאתי אותה אחרי איזה שעור, ירוקה לגמרי.

יש לי חבר מוצלח מאוד..

.. שתכלס הוא יותר גרוע מכולכם.. פעם הוא גידל דג באקווריום על הגג ושכח אותו כל החורף.. ודג רקוב ספוג במים בהחלט דבר רע.. וגם ציידנית מלאה זייתים שהוא קטף מעץ שהייתה מוזנחת קרוב לשבע שנים.. תכלס זה חלחלה(.. הוא הקאובוי שהצתלם איתי בפורים)

שבע שנים?!

היי, זה מזכיר לי ששכחתי אצל חברה שלי תיק בסביבות גן חובה ולא לקחתי אותו עד היום.

כולכם שקט. ../images/Emo113.gif

בתחילת כיתה ב' הביאו לי תפוח לבי"ס ותקעתי אותו מתחת למיטה ושכחתי ממנו, לפני שבוע מצאתי אותו [ואני בכיתה ח' עכשיו], הוא היה שחור עם נקודות ירוקות וכחולות, והיו עליו גושים עגולים מוזרים, אני חושדת שהצורות חיים החדשות שהתחילו להתפתח עליו כבר הקימו כפרים.

פאק! ניצחת!!!

איך אפשר לישון 8 שנים מעל תפוח רקוב בלי לדעת על זה? לא ניקית את החדר פעם בשנה לפחות? אין לך שם מצבורי שיער? מה? איך? ואני חשבתי שאני חי כמו סטודנט מזוהם

Vegetable Salad

New member
כבר ראיתי גרוע מזה ../images/Emo42.gif

כמו שירותים שלא נוקו עשרים שנה (ברוכים הבאים לבית ספר שלי!), כביסה ממש מסריחה שמחכה בסל כביסה מזה מאתיים שנה ועוד ועוד.

Tollan

New member
שמע, לגבי השירותים...

זה לא ממש ייחודי לבית ספר שלך. השירותים בבית הספר הישן שלי נוקו לאחרונה לכבוד ביקורו של דוד בן-גוריון בבית הספר (ואגב, אפילו אז לא שמו שם נייר טואלט). ובכלל, אני די בטוח שהדבר נכון, פחות או יותר לכל בתי השימוש במערכת החינוך. בטח יש איזה מיזכר שיצא פעם, 'על מנת לשפר את תוצאות התלמידים בריצות ארוכות בשיעורי ספורט, אנו מעוניינים להקשות עליהם כמה שיותר להשתין בשטח בית הספר. על כן, אין לנקות אסלות בבתי ספר, מעתה ועד הודעה חדשה.'

למעלה