נו

נו

תגידו למה האולמרט הזה יוצא ישר בהצהרות "גבריות" כמו "לא נשחרר אף אסיר תמורת גלעד שליט" למה?!! מפחינה טקטית זה גרוע.. לעולם אל תגיד לעולם לא. מאיפה לאולמרט מה יקרה מחר?! מה יקרה בעוד שבוע? איזה טיפשות!! הוא היה צריך לסתום את הפה ולא להגיד אם הוא כן מוכן או לא מוכן לשחרר אסירים. אבל אנחנו מכירים כבר את השמולמרט הזה הכל אצלו פקה פקה...אומר אומר ואחר כך לא עושה ואם עושה אז עושה דברים הפוכים. הריי בסוף יש הרבה סיכוים שהוא כן ישחחר אסירים ואני אומר לכם בואו נדבר תכלס 1. כאב המשפחה של שליט גדולה ואם בנם יחזור בארון קבורה כאבם יהיה כאב לא נורמלי 2. בסופו של יום אם אנחנו רוצים ללכת על בטוח ורוצים והרי המטרה הראשונה שלנו היא להחזיר ואתו בחיים ורוצים ללכת אל בטוח צריך להביא לטרוריסטים האלו איסרים אפשר תמיד לנסות פעולה צבאית אבל זה הימור ולא סתם הימור אלה הימור לא לטובתנו שרוב הסיכוים שמי שיפסיד זה אנחנו ולא הם. ברוך השם מדינת ישראל בורכה מאלפי אסירים פלסיטנים אם דם על היידים ובלי דם אל היידים מה אנחנו קמצנים? ?!! אני מסכים אם זה שיש הלכות כאלו ואחרות על שחרור איסרים... אבל זאת בעיה שלנו! מלחתחילה החטיפה הזאת לא הייתה אמורה לקרות ומי שישן בשמירה צריך להעמד על משפט מה החייל הזה יהיה קורבן למשחקי כבוד בין החאמס לאולמרט?! אז מה שאלינו לעשות הוא בעזרת לחצים דיפלומטים והפעלת מייטב המוחות לגרום לכך שנגיע להסכם של החלפה הם יביאו את גלעד בחיים ואנחנו ננסה להחזיר להם הכי פחות אסירים שאפשר אני חושב שעד משהו כמו 450 אסירים זה יחסית מכובד ולא ישפיל עד חרפה את כבודה של האומה הזאת. תמיד תזכרו שתמיד נוכל להתחשבן אחר כך עם בני הקופים והחזירים האלו! ושאני כותב בני הקופים והחזירים אני מתכוון לכל הטררוסטים הערבים האלו כמו איסמאיל הניה וחבריו. תמיד נוכל לחסל את אסד ואת משעל ואת כל המשתפים שלהם

מדינאי ענק אתה. כל כך הרבה חוכמה.

ברננקה, אני הייתי לוקח אותך בתור יועץ בטחוני+אסטרטגי+כלכלי.

דוקו1

New member
צריך להחזיר את החייל בכל מחיר ואחר

כך לפוצץ אותם מכל מצב

למעלה