נזילה כרונית מן הצינור של האסלה

turrican

New member
נזילה כרונית מן הצינור של האסלה

היי לכם
יש לי נזילה מן החיבור שבין הצינור למטה לבין האסלה. ניסיתי את כל הפטנטים שטמבור מציעים (חומרים מתקשים זולים) אבל הנזילה אחרי כמה ימים המשיכה והחומר המתקשה נרטב ונסדק. מה אתם מציעים כדי לפתור את העניין אחד ולתמיד (ולא אני אזמין אינסטלטור בשביל שטות כזו) ? נראה פתרון כ- סיליקון או משהו דומה. אנא עוצו לי עצה. בברכה , אלכס

מאגר

New member
../images/Emo91.gifנזילה בצינור האסלה

רצוי מאוד לראות היכן הנזילה יכול להיות שי צורך להוציא הת צינור החיבור ולהחליף את הגומיה שיושבת בפנים ואולי בכלל לא שמו אותה גם זה קורה צריך לבדוק האם הצינור לא פגום ואם עין בו חור האפשרות הנוספת היא לנקות טוב טוב את המקום ליבש אותו למרוח סילקון דבק שבא בדרך כלל בשפורפרות שניתן לקנות ברשתות הגדולות של עשה זאת בעצמך לקרוא טוב טוב את ההוראות ולבצע את האמור כלשונו לאחר מכן יש לתת את זמן היבוש הכתוב בהוראות מבלי להשתמש באסלה רצוי מאוד להקפיד על כך אחרת הטיפול לא עוזר

לדעתי. בכל עיניין, צריך לטפל במקור

הבעיה. מפני שלא ברור, מה גורם לנזילה, בסוף, אחרי שבזבזת הרבה כסף לכל מיני חומרים, שלך תידע, שעוזרים או לא, תפנה לאיש מקצוע... אך אפשר למנוע, שיחתכו את הכיס שלך? ממליצה, לכל אחד, נכנס לדירה חדשה, ישנה, משופצת או לא, לארגן אנשי מקצוע מומלצים, בדוקים, ביכולתם המקצועית, ויושרם. כמו שיש לבן אדם רופה משפחה, עו"ד, בנק, ...קבוע, צריך ליצור קשר עם אנשי מקצוע, לתחזוקת הבית. אתה יכול להזמין לכוס קפה, ולפני, שמשהו מתקלקל, לעבור איתו על הדירה. לפעמים, אפשר למנוע צרות פיטאומיות בזה. אם, אנשי מקצוע יודעים, שאתה פונה אלכם, כל פעם, באופן קבוע, היחס, השרות, וגם המחיר יותר סביר. את זה קורים תחזוקה שותפת של בית. אני יודעת, שאנשים לא עושים את זה בארץ, אבל מי אמר, שזה בסדר. הדבר הכי יקר, שאנשים שנים מזניחים את הבית, ואז משקיעים הרבה כסף לשיפוץ. שיפוץ מוצדק, אם שינוי בצרכי המשפחה, אבל בדירה חדשה, אם אתה מתחיל בצורה מבוקרת לתחזק את הבית, ממש לא צריך לשפץ. מתנצלת, שכך הרחבתי את הנושא הפשוט, אבל מציק לי, שאנשים בארץ, מתיחסים לבית שלהם, כאילו, כל רגע יכולים לעזוב, ולא אכפת להם, מתקלות קטנות. הייתי לא מזמן אצל אמי, בהונגריה, והבית שלה, כאילו בנו אתמול, רק הצמחיה העשירה מעיד על גילו. קרוב ל- 40 שנה, שבנו, אבל כל תקלה הקטנה ביותר, מיד תקנו, כך, שבדקו למה קרתה התקלה. אך שאומרים שם, אם הרוח מזיז רעף אחד, מיד צריך לחזיר למקומו, ולא לחכות, עד שהגשם יחדור, כל הגג נרתב, ומתחיל לטפטף באמצע הסלון. אימה שלי לא מיוחדת בזה, שבתקציב שלה כל שנה קיים X כסף לתחזוקת הבית, מעבר להוצאות השותפות. אז פעם אחד צובעים מחדש את החלונות, פעם אחרת מחדש את הפרקט,...יש לה האנשי מקצוע, הקבועים שלה... בארץ מקסימום עושים ביטוח. אני לא מאמינה, שזה עובד "מאסון לאסון". כמובן, תקציב מסודר, גם מחייב איזון כלכלי. לא להשתמש בכסף היקר של הבנקים, לשמור לא להיכנס למינוס.... עכשיו במאת התרחתי מהנדילה, אז אסיים. בהצלחה לפתרון הבעיה: אווה

מאגר

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo51.gif../images/Emo49.gifלאווה עמיחי

את באמת צודקת אבל במדינה שמתנהלת בשיטת הM.B.C מניג´ינג´ באי קומבינה הדברים האלה לא יכולים להיות מאחר ותרבות הדיור שלהם היא אחרת ונילמדת מיזה שנים וכך נהגו אבותיהם וכך הם נוהגים כי זו גירסה דה ינוקא ולא יעזור שום דבר בארץ שלנו זה לא יכול להיות רק אצל אנשים שיש להם א התרבות הזו מחו"ל ותאמיני לי שאני יודע מה אני מדבר אחרי 32 שנות עבודה בשטח כאשר אתה אומר למישהו משהו בארץ שכדאי לעשות כי זה ימנע דבר מה בעתיד התשובה אפשר עכשיו בלי זה טוב אם לא אני אביא משהו אחר כי אתה (גנב ,יקרן וכו´)וכל מה שתגידי תקבלי על הראש או שיוציאו לך שם של יקרן וגנב ותישארי ללא עבודה (מניסיון ) גם אני בא מהמנטליות הזו אבל אי אפשר להחדיר אותה בארץ לכן אני היום משמש הרבה פעמים כעד מומחה בבתי משפט לצערי הרב

איני אופטימית, עד הסוף! ../images/Emo163.gif

ומאמינה בשכל הישר. לאט, לאט, אבל זה עובר למודעות של האנשים. מה אתה מצפה, ממדינה צעירה כל-כך, עם צרות רבות כל-כך!

מאגר

New member
זר ../images/Emo39.gif../images/Emo39.gifים לאווה על התמימות

אווה היקרה את באמת מאמינה שכן בארץ שלנו ארץ הקומבינות והתחמנות יהיה פעם סדר רוצה אני להפתיע אותך באימרה ישנה נושנה "כשדג מתחיל להסריח הוא מסריח מהראש" אם כל המערך הציבורי מסועב ומקומבן למה את חושבת שהאזרחים יהיו אחרת במדינה נאורה במצב אבטלה כזה היו מעיפים את כל העובדים הזרים ובמקום לשלם דמי בטלה ובכבנה כתבתי בטלה ולא אבטלה היו משלמים לעובדים תוספת תיפעולית לפי מגזרים ומישלא היה יוצא לעבודה לא היה מקבל כלום למעט נכים או מוגבלים שיש בידהם מסמך כזה מביטוח לאומי שהם אמנם נכים או מוגבלי בצורה זו או אחרת היינו ניראים אחרת אבל כל מפותרי ההי טק לא מוכנים ללכלך את הידים ובני ארבעים ומעלה נחשבים לכאלה עם רגל אחת בקבר ובגלל זה הצורה שלנו ניראת כפי שהיא ניראת ותאמיני לי אני מדבר מכאב לב ומניסיון גם יחד גם כמעסיק וגם כשכיר ובמצב זה ערפת לא צריך לעשות כלום אנחנו הורגים את עצמנו לבד

יכול להיות, שאני תמימה, אבל גם יש

אפשרות, שכל תמונה השחורה, יכול להשתנות... בהתחלת שנות השמונים, אף אחד, לא חשב, שאפשר לשנות את משטר הסוציאליסטי, בהונגריה, הקמנו אמותה לשמירת העיר, עספנו דברים לאנשים מסקנים. לא הרמנו ידיים, למרות, שתקווה לא ממש הייה לשינוי רדיקלי. עשנו דברים קטנים, כל אחד, בשטח עסוק שלו... אני לא מאמינה, שראש הממשלה, ראש העיר בעצמו יכול לעשות טוב במאת לאזרחיים. אני מאמינה, שיותר ויותר אנשים יהיו מוכנים לעשות, לא רק לדבר.

avi182

New member
תן לחומר להתיבש

לפי מה שאתה אומר אם ניסת הכל אז אתה לא מבצע את זה כמו שצריך ישנם המון חומרים אוטמים וסיליקון הוא לא החזק שבינהם יש חומר שניקרה פילקוט(אני מקווה שזה השם) החומר בנוי מדבקים וסיבי פיברגלס החומר יעיל ביותר לאיטום וחזק לאחר ההדבקה תנסה אותו אבל לך לפי הוראות היצרן לגבי זמן התיבשות

פנתרון

New member
פתרון גם לא לבעלי מקצוע

מה שאתה צריך לעשות זה לפרק את הצינור (אם הוא יוצא מבלי לפרק את כל האסלה )ולקנות בחנות לאינסטלציה צינור חדש (מפלסטיק )תבדוק את הקוטר של הכניסה והיציאה של הצינור שפירקת משני הצדדים ובחנות כבר ימצאו לך את הצינור ,(זה סטנדרתי בד"כ) ,לאחר ההרכבה תשים סיליקון על החיבורים ותן לזה להתייבש לפחות 24 שעות =הכי חשוב. ואם עשית את כל זה ולא הסתדר -תמצא בעל מקצוע אמין שיעשה את העבודה. בהצלחה..

למעלה