נזילה מקומה רביעית לשלישית

mango530

New member
נזילה מקומה רביעית לשלישית

איש הביטוח קבע שהנזילה פנימית בתוך הצינור וגם ע"י מאתר שהביא הוועד ועוד בעל מקצוע נוסף.להזכיר אני גרה קומה רביעית והעובש והנזילה בקומה שלישית. יש אחידות דעות לבטל את את החיבורים לצינור האסבסט הישן של קומה רביעית ושלישית ולעשות צינור חצוני לאורך 4 הקומות כאשר קומה שלישית ורביעית עם 2 שרותים בכל קומה כל אחד שמחוברים לצינור עד לשוחה למטה. אתם יכולם לתת לי הערכה גסה כמה עולה עבודה כזו ? העבודה: (משתתפים בתיקון קומה רביעית ושלישית בלבד ,סיפור ניפרד) צינור חיצוני לאורך 4 קומות עד למטה לשוחת הביוב. חיבור כל קומה (שלישית ורביעית) שבה יש 2 שרותים וגם מי המקלחת זורמים לשם . תיקונים והחזרת המצב לקדמותו ככל האפשר(צבעי קרמיקה קצת שונים) מבפנים הדירות כפי שהיה קודם. מה העלות הכספית בהערכה גסה? כמה זמן עבודה? איך עושים עבודה כזו בגובה? יש לכם בעל מקצוע להמליץ לי ,המקום בראשון לציון במרכז. תודה רבה וחג שמח המניגווי

רשר

Well-known member
מנהל
איני יודע מחירים אבל מכיר לרעה "מאתרים" והמלצות חסרות שחר

הבעיה איתם זה שאינם יודעים איך נראית צנרת, במקרה הטוב הם הצליחו לאבחן הפרשי חום ברמה מספקת, לרוב הצילום על הפנים ואינו עוזר כלל להחלטה מושכלת, לדוגמה "אחידות דעות לבטל את את החיבורים לצינור האסבסט הישן ,,," המשמעות של ההחלטה היא שלא איתרו את התקלה ולא יודעים איך לתקן ולכן פשוט מטילים עליכם הוצאות מורחבת ולבצע מעקף חיצוני יקר, נסו למצוא שרברב שמוכן לבדוק את הצינורות (מצלמה מבפנים) וגם לתקן נזק שימצא לא אדם שיבוא יצלם ויברח כשאתם נשארים עם צילום יקר וללא פתרון), זה עדיין יקר אך ללא "עבודה בגובה" מיותרת,

למעלה