נזילת מים בניאגרה סמויה

• פותח הנושא 1030
  • פורסם בתאריך

1030

Member
ישנה נזילת מים קטנה בניאגרה סמויה מדגם oli. בהנחה שיש להחליף רק אטם בלוי. מה המחיר עבור התיקון? תודה.

ויוי 25

Well-known member
גומיה שחוקה בניאגרה סמויה:
המחיר כולל העבודה , נע בין -.400 ל-.500 ש"ח.
במידה ומדובר בהחלפת המצוף בניאגרה הסמויה המחיר ינוע בין 300- 600 ₪

הכל בהנחה שהטכנאי יהיה צדיק. אעדכן.
אם טרם פעלת.נסה לברר בפייסבוק .חפש את פיני ביתשו מנהל קבוצת תשאל אינסטלטור( ייעוץ של מומחה באהבה )
הוא אינסטלטור שקיבל מדליה אצל חיים אתגר מיצאת צדיק ויש לו קבוצה של בעלי מקצוע שרברבים שהוא ממליץ עליהם כאנשי מקצוע ישרים.ניתן לשאול בקבוצה בפייסבוק כמה יעלה התיקון ולקבל אומדן אמיתי + הצעות לתיקון.

ויוי 25

Well-known member
שימו לב:
מאז סיום התוכנית של חיים הכט, חלק מהאינסטלטורים רושמים על הרכב שלהם "יצאתי צדיק",
אני אישית כבר נתקלתי ב-2 מקרים כאלה,כשביקשתי לראות את המדלייה והתעודה שקיבלו אמרו שלא שמרו אותם, כך שהיה ברור שאלה מתחזים,לכן לא רציתי שיגיעו אלינו לבצע תיקון.
המסקנה:יש להיזהר מכול אלה המפרסמים עצמם כ-"צדיקים"..

נערך לאחרונה ב:

SicTransit

Active member
שימו לב:
מאז סיום התוכנית של חיים הכט, חלק מהאינסטלטורים רושמים על הרכב שלהם "יצאתי צדיק",
אני אישית כבר נתקלתי ב-2 מקרים כאלה,כשביקשתי לראות את המדלייה והתעודה שקיבלו ,אמרו שלא שמרו אותם,
כך שהיה ברור שאלה ממתחזים,ו לא רציתי שיגיעו לתקן.
לכן צריך להיזהר.
הערה צדדית: מדינה שבה מי שלא מרמה את לקוחותיו נחשב צדיק צפויה למבול.

ויוי 25

Well-known member
איזה מבול ?
בינתיים לא רואים פה אפילו גשם כפי שנדרש לעונה זו, כרגע יש לנו בצורת ,חוסר גדול בגשמים לחקלאות.

1030

Member
עידכון התיקון שבוצע לפני שבוע: הזמנתי אדם שהתקין אצלי את כל המזגנים ושאלתי לעצתו. בדק ואמר שיש להחליף את המצוף ומכיוון שאין לו זמן לחפש אני עשיתי זאת וקניתי בכספי מצוף של חב' OLI ב-140 ש"ח. המצוף הותקן בניאגרה הסמויה (לא בקלות) ע"י אותו אדם. סה"כ סכום התיקון כולל המצוף -340 ש"ח. מקווה שאכן יחזיק מעמד - המצוף כמובן - . אם לא -למדתי לקח. ואם כן - הרווחתי כמה שקלים. הערה: אילו יכולתי הייתי מחליף את כל המערכת המסובכת (אבל יפה לעין) באסלה וניאגרה רגילות מונובלוק. מי שקרא עד הסוף מוזמן להגיב.

למעלה