נזכור למתנחלים את הכל

kobik15

New member
נזכור למתנחלים את הכל

השימוש הציני בשואה הפגיעה בנפשם וגופם של חיילנו ושוטרינו גזילת הכספים על חשבון אנשים עניינים ועיירות הפיתוח גזילת אדמות ורכוש של אחרים עבודת אלילים לא מקומה במדינת ישראל ובטח לא על חשבון שאר הציבור. אני מקווה שהציבור הנאור במדינת ישראל הבין עם מי יש לנו עסק ושמעתה ואילך ננהג בהתאם. לא עוד בזבוז כספים מחפיר, לא עוד סיכון חיי אדם לשווא, לא עוד שימוש בצה"ל כחברת אבטחה פרטית לצורך עבודת אלילים ומשיחיות. פה נגמר המשחק. במהרה בימינו גם ביהודה ושומרון.

אחוה2

New member
נזכור למדינה את הכל

את בגידתה הנוראית בנו המתיישבים, את הפגיעה בנפשנו ובגופנו וכן גם בנפשם ובגופם של אחינו- החיילים והשוטרים, נזכור לעד את בתינו שנחרבו,את עולמנו שחרב, את הכאב שלא ניתן לתארו במילים,נזכור לעד את הפעם הראשונה בתולדות העם היהודי שיהודים גורשו מביתם על ידי יהודים. ועוד דבר,איננו גוזלים כספים, ממשלות ישראל לדורותיהן מימין ומשמאל גם יכלו לא להביא לנו שקל אז די עם האשמות חסרות הבסיס האלו. שלא לדבר על כך שאיננו עובדים אלילים אלא רק אל אחד, את אלוקים.

kobik15

New member
אתם מוזמנים להחליף מדינה...

בברוקלין לא יעשו לכם את זה אז אתם מוזמנים. ניו יורק מחכה לכם. נסיעה טובה.

kobik15

New member
לא רוצה...

אני אוהב את העם שבשבילו סבא וסבתא שלי עלו לפה אחרי שואה נוראה. לא את העם שאתם מנסים ליצור. זה עם של עובדי אלילים. לא בשבילי, לא יודע...

Scarlight

New member
למה קרתה השואה?

כי אנחנו יהודים. אתה רוצה לקחת גם את זה מאיתנו? אתה חושב שזה מה שימנע שואה נוספת?

noamjen

New member
אתה בכלל יודע משהו על השואה?

בשואה לא היה אכפת להיטלר מה הדת שלך, או איך אתה רואה את עצמך. אני דור שני של אתאיסטים ועדיין היטלר היה מחליט לרצוח אותי ואת משפחתי כי מבחינתו אנחנו יהודים. אני לא יודעת מה איתך, אני לא רוצה לחשוב באותה צורה כמו היטלר. לכן אני לא שופטת אף אחד לפי הגדרות חיצוניות אלא לפי איך שהוא מגדיר את עצמו.

noamjen

New member
נכון.

ויש לי גם על זה מה להגיד על הנושא של עמים שבצם משייך אותך לקבוצה מסוימת בלי שתהיה לך מילה בנושא או אפשרות לשנות את זה בעתיד. אבל זה כבר יותר עמוק, והרבה אנשים יכעסו על זה ואין לי כוח להיכנס לזה עכשיו.

Cornflakes

New member
אתה מצחיק אותי.

הימין כל הזמן רצה לעשות משאל. מי שהכשיל את המהלך היה השמאל. זה לא מראה משהו?

kobik15

New member
כן זה מראה על הצביעות של הימין!!!

אף אחד לא עשה משאל לשאול מישהו אם להקים את ההתנחלויות ביש"ע. אף אחד לא עשה משאל אם לבנות שם כבישים עוקפים במאות מיליוני שקלים. מעכשיו אם יהיה משאל על כל התנחלות שתקום (בתקווה שלא תקום אי פעם אף אחת נוספת) אני אסכים למשאל עם על הורדתה.

אחוה2

New member
איננו רוצים להחליף מדינה

אנו רוצים לגור במדינת ישראל, בארץ ישראל זה הבית שלנו ואין לנו ארץ אחרת. והלוואי שהיית לפחות מסוגל להבין את הכאב.

GD5

New member
גם על

הקיבוצים של השמאל בוזבזו כספים ואדמות של אנשים אחרים

למעלה