נזכרתייייייייייי! תבחרו שרשור את מי לשרשר השבוע, ניקי מינאג' או ביורק?
N NyaPrawr New member 14/10/11 #1 נזכרתייייייייייי! תבחרו שרשור ../images/Emo41.gif את מי לשרשר השבוע, ניקי מינאג' או ביורק?
פ פליצי קפיצי New member 15/10/11 #5 לא מכירה את שתיהן ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif את ביורק בכלל לא, את ניקי אני מכירה קצת בשם ובעיקר מעיתון "סגנון", והיא דיי דוחה אותי (קצת הרבה). אבל היא נראית לי יותר מעניינת.
לא מכירה את שתיהן ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif את ביורק בכלל לא, את ניקי אני מכירה קצת בשם ובעיקר מעיתון "סגנון", והיא דיי דוחה אותי (קצת הרבה). אבל היא נראית לי יותר מעניינת.
M MeshiNS New member 15/10/11 #9 גם אותי היא דוחה :< זה נראה כאילו היא מנסה להיות טו מאץ' ליידי גאגא...
פ פליצי קפיצי New member 15/10/11 #10 זה נראה כאילו היא טו מאץ' ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif היא לא אסתטית לי בעין
N NyaPrawr New member 15/10/11 #6 פףףףףף התחלתי הכנה לשרשור ניקי והוא גדל למימדי שרשורפלצת. גאד לאישה הזו יש יותר מדי תמונות @__@
B Blue Emptiness New member 15/10/11 #7 לול. אני עוד צריכה לעשות את השרשור שתכננתי ומה זה אין לי כוח. תקשיבי ניצ אנחנו צריכות לתכנן שרשור לקים!
לול. אני עוד צריכה לעשות את השרשור שתכננתי ומה זה אין לי כוח. תקשיבי ניצ אנחנו צריכות לתכנן שרשור לקים!
פ פליצי קפיצי New member 15/10/11 #11 שונאת שזה קורה ../images/Emo6.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif