נזכרתי באוסף פרטי משלי...

zViper

New member
נזכרתי באוסף פרטי משלי...

איני יודע עד כמה זה אוסף אצל אחרים, אני אוסף כל הקשור לתרומות, זה כולל: קבלות של התרומות לעמותות השונות ובשנים האחרונות גם את הסיכות/מטבעות/מחזיקי-מפתחות למיניהם שמוסרים כהוקרה על התרומה. יש לי באוסף כ-3-4מחזקי מפתחות בנושא, כ-7-8 מטבעות כאלו וסיכות כ-12במס´. הצפע.

Space Dementia

New member
שאלה

יש לך את המטבע שממה שהבנתי היה ב1נת 2000 של משאלת לב? בצד אחד כתוב "תרומה למען הגשמת חלומות של ילדים חולים ישראל 2002" זה כתוב במעוגל ובאמצע רשום משאלת לב. בצד השני יש מן חייל שכזה באמצע ומסביבו רשום "כריס-ילד המשאלה הראשון בעולם,פיניקס-אריזונה 1980. אני מקווה שזה מה שהתכוונת בדברים שקשורים לתרומות ואם אין לך את המטבע הזה אני אשמח לתת לך אותו.

zViper

New member
אגב, אין זה חייל, אלא...

ילד המשאלות הראשון, הראשון שהוגשמה משאלתו בזכות התרומות הראשונות. הצפע.

zViper

New member
יש לי...

יש לי שניים משנה שעברה ועוד שניים חדשים מהשנה. עדיין אפשרי לתרום במס´ חנויות, כגון גולף. הצפע.

פורמלין

New member
כל הכבוד לך, אוסף מאוד מיוחד ../images/Emo70.gif

האם אתה אוסף רק פריטים מהתרמות שמבוצעות אצלך בבית, או שאתה מברר עם אגודות שונות לגבי מבצעים שהם עושים במקומות אחרים? (ועדי עובדים, אנשים פרטיים וכו...) אני מציע שתפנה לאגודות השונות ותספר להן על האוסף שלך, מניסיון הן מאוד אוהבות לשלוח לאנשים חומר על האגודה וצ´ופרים שונים הנושאים את הלוגו של אותה אגודה (חולצה, כובע, סיכות וכו...). בהצלחה וכמובן שנשמח לראות תמונות

zViper

New member
אני משום-מה...

מזמן לא נתקלתי בהתרמות מדלת לדלת, לכן רוב האוסף שלי מהתרמות ברשתות השיווק השונות, שמדי פעם מתבצע, למשל בסופר-פארם בד"כ מבצעי ההתרמה של סיכת הלב של ווראיטי. אגב, למשל השנה משום-מה יש מצבע הקש בדלת, אך לא הגיעו לדלתות, אז תרמתי ברשת השיווק שקרובה אלי, במקרה זה יוניברס קלאב. נ"ב:מקווה שאין איסור של פרסום כאן?
הצפע.

למעלה