נזכרתי בזה לאור ההצטננות שלי

dory30

Well-known member
בסרט הצרפתי ד"ר קנוק אומר הרופא (בגילומו של עומאר סיי הנהדר): "אנשים בריאים הם אנשים שעוד לא יודעים שיהיו חולים".

בסרט הצרפתי ד"ר קנוק אומר הרופא (בגילומו של עומאר סיי הנהדר): "אנשים בריאים הם אנשים שעוד לא יודעים שיהיו חולים".
מצטער, התקשיתי להבין מההודעה הראשונה שאתה או מישהו חולים. היא נראית תיאורטית. רק עכשיו ראיתי שמדובר בהיזכרות בגלל הצטננות.

dory30

Well-known member
עד -120...בריאות, שמחה ואינסוף רגעים מרגשים. |4U|
תודה, זה יעבור. אני רק בן 41 וכבר עברתי לא מעט מחלות בעונות המעבר. עם זאת, מדובר באחד הקשות שבהן. שיעולים ועיטושים בין 1 ל-2 וחצי בלילה. לא מאחל לשונאיי.

אני אדם טוב אבל לדעתי לא צריך להגזים ולברך את המקלל אותנו. לא יפה להגריע לשפה מקולקלת ולקלל אותו שיחלה או חלילה שימות, אבל אפשר להגיד לו שהוא לא יודע להתנהג יפה ושילך לעזאזל או משהו כזה ולא לדבר אתו. ודאי חשוב שנהיה בריאים. אין לי בעיה עם אנשים שלא אסכים עם דעותיהם, אלא אם הדעות גזעניות או לא מוסריות בדרך אחרת שאז אני חושב שחובה עליהם לשנות את דעותיהם. אסור לנהוג בחוסר מצפוניות, אבל מותר לכל אדם להאמין במה שנראה לו נכון. אני בעד לנסות לשכנע בטיעונים חכמים ויחד עם זה להסכים לנסות להשתכנע במידה שלא נאבד את החלטתנו הסופית ואת שיקול דעתנו.

נערך לאחרונה ב:
למעלה