נזכרתי במשהו...[רק עכשיו]

רעותוש02

New member
נזכרתי במשהו...[רק עכשיו]

חלמתי היום[בלילה] חלום שחלמתי לפני שנה בערך... בחלום היה שד שהורג גברים דרך נשים והשד עצמו רדף אחרי סאמי
ואז היה קטע עם דין שסאם פחד שהוא השד וכו' והפעם החלום היה קצר יותר בקיצר... הקטע המוזר... שהחלום היה לפני שנה...ובכלל לא ידעתי מה זה על טבעי... נ.ב: יכול להיות שזה היה בפרק כלשהו? או שבאמת חלום מקורי? [חחח]

darklighter

New member
../images/Emo2.gifנראה לי שזה חלום מקורי../images/Emo190.gif

אם לא ידעת אז מה זה על טבעי אז איך ידעת מי זה דין וסם?

רעותוש02

New member
רשמתי שזה ממש מוזר[והם אומרים את השמות בחלום]

זה ממש ממש ממש מוזר.........כי על טבעי שודר לפני חצי שנה נכון? והחלום היה לפני שנה+ אז זה ממש לא הגיוני...............

redsnowhite

New member
אני חושבת שאת מתבלבלת מעט עם ../images/Emo124.gif

הדמויות.. לא נראה לי שבאמת אפשר לזכור חלום במדויק כעבור שנה, אני חושבת שבגלל הדמיון של החלום לעל טבעי הסדרה אז התחלת לראות את החלום כדין וסאם, זה קרה לי לא מעט פעמים.. אני חושבת שזו מקריות בלבד

רעותוש02

New member
לא אני זוכרת .... לפעים קורה לי

שאחרי כמה חודשים יש לי בדיוק את אותו החלום...ולפעמים גם 4 פעמים[אני היחידה שזה קורה לה?] בקיצר מוזר...

רעותוש02

New member
ואני עוד זוכרת שחסרים חלקים בחלום....אז לא

יכול להיות שאני משוה עם אני זוכרת שחסרים חלקים...

darklighter

New member
חלמתי אתמול משהו עוד יותר מוזר../images/Emo190.gif

חלמתי שהתנשקתי עם ג'נסן כאילו סתם פגשתי אותו במקרה אז שאלתי אם אפשר לנשק אותו והוא הסכים חח) ואחרי זה כתבתי לכם את זה בפורום ואף אחת לא האמינה לי XDDDD

רעותוש02

New member
יפה לך...חחח מתי כתבת?

לא ראיתי שכתבת וחוץ מזה בעיה שלהם שלא יאמינו הרי זה חלום זה לא מציאות ובמציאות אין לנו[לי לפחות] סיכוי לפגוש אותו בחיים
נ.ב קבלו תמונה מהממת!!!

darklighter

New member
חלמתי גם שכתבתי את זה../images/Emo6.gif../images/Emo190.gif

כאילו חלמתי שסיפרתי על הנשיקה חחחח וכן אני יודעת מציאות סאקס

רעותוש02

New member
חחח את קורעת...

והמציאות ורי ורי סאקס....
אבל אני מבטיחה שעם יצא לי לראות אותם פעם או ללכת לסט אני אקח אותך עם תקחי אותי חחחחחח

למעלה