נזכרתי במשהו

limmon1

New member
נזכרתי במשהו

מדי פעם(לעיתים רחוקות יותר) אני רואה כמו גחליליות אור כאלה מסתובבות במקום (בחדר) שבו אני נמצא. עכשיו זה לא בדיוק גחליליות זה נקודות אור כאלה שמסתובבות במהירות יחסית(שקופות) ותוך כדי זה בדר"כ אני חש סחרחורת. עכשיו זה יכול לקרות לי בכל מקום לווא דווקא בחדר,בית מסוים. "התופעה" הזאת קיימת אצלי מאז הילדות והאמת אין לי מושג אולי זה בכלל משהו רפואי-מדעי או שזה יכול להיות קשור למלאכים,פיות אין לי מושג בגלל זה אני שואל פה. אז אם אפשר תשובה לשאלה שלי בבקשה.

קיסרית01

New member
מדהים

בדקת צירופי מיקרים? כלומר אם זה קורה אחרי צפייה ממושכת במסכים כמו מחשב וטלוויזיה. בחדרים מוארים מידיי או חשוכים. בדיקות עיניים. מעבדות שינה. כדאי קודם לבדוק בדיקות עיניים וקטרט ואח"כ לפנות לעולם המיסטי. אפשר ביחד. אתה יכול לגלות דברים ניפלאים אבל חשוב יותר לפתור את נושא הסחרחורות........

limmon1

New member
אין צירפים מקרים

זה לא קורה לאחר פעילות גופנית,צפייה בטלויזיה,מחשב וכו' זה קורה ככה סתם אבל האמת לעיתים רחוקות אך באופן קבוע מאז הילדות.

limmon1

New member
אין לי בעייה בעיניים

כבר עשיתי בדיקות עיניים ואין לי שום מחלת עיניים

העין3

New member
גחליליות.

התופעה הזאת נקראת נמלים . זאת תופעה עם הסבר מדעי למרות שאצל רבים היא מופיעה בתיקשורים ובמקרים רבים כאשר מבצעים בדיקת גילגולים. כאשר את רואה את הצבעים נסה להתרכז יותר ואולי תצליח לארות דברים ברורים יותר... אם כן כתוב לי במסר בבקשה.

limmon1

New member
פעם הבאה אני ינסה להתרכז יותר

אבל זה קורה באופן בלתי צפוי ולכן אני יצטרך לזכור את זה כשזה קורה בקשר לצבעים זה תמיד היה צבע שקוף(כמו מים) אף פעם לא ראיתי צבע אחר וכמו שאתה אומר אולי זה מדעי אבל אולי זה גם לא האמת שאין לי מושג

limmon1 ../images/Emo9.gif

אני אישית בעד לשים לב לפיזי, לפני שמחפשים תשובות ברוח. מה שאתה מספר קרה לי לפני 30 שנה... פשוט, לא שתיתי ולא אכלתי, וישבתי בקומת 1-, ברגע שעליתי לנשום אויר ולאכול משהו, הכל עבר.... אז חשוב שתשים לב אם אתה בחדר סגור על חלונותי, גם אם יש מזגן... עלול להווצר תנאים כאלו. אחרי שתשלול, שזה קורה במצבים שתיארתי. נסה לבדוק ברוח

limmon1

New member
אני בטוח במה שאני אומר

כלומר בטוח בזה שזה לא קשור לחדר חשוך או סגור או פעילות כלשהי או משהו שקשור לראייה. אני לא אומר וטוען שזה משהו רוחני את זה אני לא יודע יכול להיות כן ויכול להיות שלא. מה שבטוח זה קורה לי מאז שאני ילד קטן אמנם לעיתים רחוקות כמו שאמרתי אבל באופן קבוע ועוד הפעם זה לא קשור לא לאוכל ,לא לשתייה ולא לשום דבר אחר .אין לי הסבר לזה.

אני מבינה שאתה יודע../images/Emo13.gif

שים לב, כתבתי מצב של חוסר חמצן, לא במקום חשוך או סגור... הייתי במספרה, לא בחדר חשוך, או סגור, רק שכנראה היה חוסר במצן... פשוט שים לב באיזה סיטואציה זה קורה לך. זה יכול להיות קשור לחוסר חמצן במוח, ז"א, מצב של חוסר בחמצן בדם . וזה קרה למטופל שלי ולחברה, בהזדמנות כלשהי... כמובן, קח כהמלצה את מה שאני אומרת. בהצלחה אריאלה

אתה לא לבד!

גם לי זה קורה כבר שנים... פעם הייתי ממש מפחדת, אבל היום זה נהיה משעשע... שמתי לב שזה קורה לי בדר"כ לאחר מקלחת, בטרם התלבשותי. אבל לפעמים גם בסיטואציות אחרות... בעיקר, אחרי מקלחת. אין לי מושג מה הקשר ומה זה אומר, ואין גם מי שיסביר. אז הנחתי לזה. אגב, הנקודות אור הללו הם יותר כסופות, ומהירות, ולאן שתזיז את אישונך, הם ילכו איתם... לאחר מספ' שניות זה נעלם כלא היה. מוזר...

limmon1

New member
סוף סוף מישהי שמבינה אותי

יש פה חלק מהאנשים שחושבים שאני בכוח מחפש משהו מיסטי בתופעה הזאת שתארתי. להפך אני אומר שאולי זה משהו מדעי ואולי זה לא רק תיארתי תופעה שאני חווה מאז הילדות.

mi kajitsu

New member
גם לי זה קורה! אבל מאז גיל צעיר ידעתי...

שזו תופעה מדעית, זה קורה לי לעיתים תכופות, במצבים שונים וללא צירופי מקרים- אני חושבת שזו פשוט אשליה של העין, שאלתי אנשים נוספים ואני יודעת שהתופעה מתרחשת גם אצלם. (אני לא יודעת מה איתך, אבל לי זה נראה יותר כמו משושים שקופים-אפורים-כחולים-בהירים, אחד בתוך השני) אני לא חושבת שמדובר פה במשהו מיסטי, אבל, מי יודע :]

למעלה