נזכרתי למה לא המשכתי לראות את מקלאוד ב-7

MissPop

New member
נזכרתי למה לא המשכתי לראות את מקלאוד ב-7

גרייס. אשלי. איכס. פרק מזעזע. מה נסגר? קודם החזיונות של ג'ודי ועכשיו "10 מכות מצריים"... מה התסריטאים חשבו לעצמם, מאז שהדמות של גרייס הגיעה, אם הגיעה אחת גרועה, נהפוך את כל הסדרה לגרועה על הדרך? למה לא? הצופים עד כדי כך מכורים ומטומטמים שהם לא ישימו לב עד כמה העלילה גרועה. המממ. מעניין. ומעניין מי הקונה המסתורי (מרקוס?) כמה צפוי ופתטי. איכס. איכס. איכס. יאללה כבר שיעברו הפרקים עם אשלי, אין לי סבלנות אליה וחבל כי אני אוהבת את הסדרה, אני רוצה לראות ומתחילה להתאכזב ממנה מחדש. המחשב שאין יותר ריילי גם הורסת לי את העונה השמינית בעקבות הזוועות של עונה 7. מה שכן, אני עכשיו מתחילה לשים לב יותר לריילי ולידידות החדשה עם קייט, אוהבת את הכיוון של זה וגם אני אוהבת את טיילור ופטריק, למרות שהוא יוצא קצת טיפש בכל העלילה עם אשלי.

האמת גם אני חשבתי כמוך...

בעיניי וגם אמרתי פה בפורום יותר מפעם אחת, בדיחה ממש איך הם בנו את הדמות של גרייס. בצורה כל-כך לא אמינה וכל-כך לא משכנעת, שפשוט כל פרק את שואלת את עצמך, מה לעזאזל היא עושה שם? והכי מעצבן אותי החיוך העקום שלה, מילא השחקנית שהיא גרועה בכל קנה מידה ופשוט הורסת את הסדרה, אז לפחות שתחייך כמו בן אדם, לא ככה? לגבי אשלי, גם אני בהתחלה די סלדתי ממנה, עד שהגיע הפרק שהיא נתקעה עם גרייס איפשהו, ופשוט התחילה להשתפך על אבא שמעולם לא אהב אותה ותמיד ציפה ממנה להרבה יותר, על כך שתמיד הרגישה שהיא מאכזבת אותו, על האסטמה, ועל הצורך שלה להיראות תמיד חזקה, גם כשבתוכה היא פשוט מתפרקת לחתיכות. והכי נורא, שברייס מת (מקווה שלא הורסת, כי אני לא צופה בשידורים החוזרים) הוא העדיף את מרכוס על פניה, מה להגיד, פשוט נשבר לי הלב. באמת ובתמים ריחמתי על הבת העזובה הזאת שכל מה שהיא רוצה זה שאבא שלה יאהב אותה. זה שפך אור על דמותה בסדרה, ובאמת יכולת להבין מאיפה מגיעה כל הביצ'יות הזו. זה הכל העמדת פנים מזויפת. כשמפשטים את העניין היא בסך הכל רוצה שיאהבו אותה, מה שמסביר בצורה מבריקה את הקטע עם פטריק.

n o g a m o o n

New member
אני לא סובלת את שתיהן

ומבחינתי ברגע שאלכסטיבי התחתנו ונסעו הסידרה נגמרה ( למרות שלא ראיתי אותה מהפרק הראשון) גרייס לא מוצלחת מכל הבחינות , והיט' ממש לא מספק את הסחורה. לגבי אשלי מה שכתבת מזעזע אותי, אז בגלל שהיא רוצה תשומת לב מאבאל'ה היא צריכה לפגוע באחרים ולהתייחס אליהם כמו זבל? כל הילדות רוצות תשומי מאבא. יש דרכים הרבה יותר טובות להשיג את זה. סינדרום הבת האבודה ממש לא עובד עלי. היא מגעילה ברמות. לא ריחמתי עליה ולא מבינה כאלה כמותה.

בעיניי זה נורא...

שבת צריכה ממש להתחנן לאהבה מאבא שלה. ואני מסכימה איתך זה באמת מזעזע, אבל זה מה שהיא למדה על בשרה, לא?? אני מאוד ריחמתי עליה, לא אתבייש להודות שעמדו לי דמעות בעיניים, כשהיא סיפרה לגרייס על ילדותה העשוקה. נורא בעיניי. וכן, אני חושבת שבניית דמותה הרבה יותר הגיונית מזו של גרייס, שמהרגע הראשון ממש לא היה ברור לי מה היא עושה שם. ואיך נתנו לה לנהל את החווה, נשגב מעיני. אין לה שמיץ (= שמץ של מושג) בניהול, וכמה צרות וההלוואה מאשלי, כמה מטומטמת את יכולה להיות???

MissPop

New member
מסכימה

לגבי אשלי, כשמבינים את הסיפור שלה יש את הסימפטיה. חוץ מזה, לדעתי נתנו לגרייס לנהל את החווה מהר מדי, היו צריכים להכיר אותה לפני, אפילו לרייגן לא נתנו לנהל בצורה כזו. אם מישהי היתה צריכה לנהל את החווה זו קייט היחידה שמכירה אותה ושכביכול עבדה במהלך הסדרה לא מישהי מבחוץ שלא היה לה ניסיון בכלל בהכרת הסדרה/החווה. כל העבודה של הכותבים מהרגע שג'ודי עזבה מזוויעה עד כדי גיחוך ואי אמינות. משחק סוג ד' וכתיבה סוג ד' עוד יותר. עצוב שהסדרה התדרדרה לרמה כזו של חוסר תוכן אמיתי לעומת מה שהיתה ולא מפליא בכלל שאף אחד מהשחקנים המקוריים לא רוצה לחזור אליה.

אני חושבת שפשוט נגמר להם הסוס....

ההתלהבות והמוטיבציה עזבה את הכותבים, או שהם השתמשו בסמים, ואז פרקים שנראים כביכול "מגניבים" יצאו הזויים בסופו של דבר. הדוד שרואים אותו כזקן וכצעיר, למרות שהוא מת מזמן, המלאך שבא לבקר את רוזי ועוד כהנא וכהנא, ממש מזכיר אופרת סבון ולא סדרת דרמה איכותית, כמו "ימי חיינו".

מסכימה איתך בהחלט

הפרק של עשרת המכות בהחלט אדיוטי ברמות על! וריילי וקייט, אהבתי אותם משהניה הראשונה ,הם ממש חמודים. ואשלי
כל פעם שאנירואה אותה על המסך בא לי לתת לה בוקס! וגם גרייס, ואת גרייס יש עוד לסבול כל העונה השמינית

MissPop

New member
גרייס לא תעלם כ"כ מהר לצערי

אז עוד כמה פרקים עד שאשלי עוזבת?

sivi16

New member
איזה סבל!!...

אשלי היא פשוט אישה מגעילה!!! אז מה אם היא היתה כל הזמן תחת לחץ מצד אבא שלה... זה לא מצדיק כזאת התנהגות דוחה!! גם הסיפור הזה אם פטריק היה דיי שפל... אאהה...וגם פיזית היא מגעילה אותי... חח

מדהים איך פה אחד כולנו

לא סובלות את גרייס (וחוץ ממני- גם את אשלי).... השחקנית הזאת פשוט הרסה את הסדרה, ויש עוד עונה שלמה לצפות בה, למה??? עשינו רע למישהו??? למה הורסים לנו את הסדרה שאנחנו כל-כך אוהבות, בשחקנים לא מתאימים????

N B I

New member
וזה גם

בדיוק הפרק שאמא שלי באה לי ב:"בואי נראה למה את כל כך מתלהבת מהבנות מקלאוד האלה". יופי, עכשיו היא חושבת שאני פסיכית.

N B I

New member
נו מה אני יעשה אני שכבתי לי בסבבה בספה

פתאום היא באה והתיישבה לה (על הרגל שלי!!
) והתחילה לראות. מה אני אמורה לעשות? לגרש אותה מהסלון של עצמה?

sivi16

New member
מזכיר לי כשאבא שלי התישב לראות....

הוא בדיוק נפל על פרק המות של קלייר..
הוא פשוט היה בהלם!!!!! זו באמת היתה סצנת מוות קשה..! מאז כל פעם שאני מדברת בבית על בנות מקלאוד הוא שואל.. " זאת הסידרה עם הזו שנופלת לתהום?".... כך שיש לו רושם דיי רע על כל העסק..! חח

N B I

New member
וואי חופשי

תמיד אנשים שלא מכירים את הסדרה נופלים על פרקים קשים. יצא לי פעם לראות פרק אצל חבר שלי, ואח שלו (בן 15) בא והתיישב והתחיל לראות. זה היה בפרק שניק "מת" הוא היה בהלם טוטאלי. כל הפרק הוא ישב עם מבט מבוהל כזה ואז היה שיר סיום ואני כולי הולכת לי בסבבה פתאום אני שומעת מסלון "הצלצלים". היתי בטוחה שהוא הולך להתעלף

shiraberry

New member
זה הפרק הראשון בזמנו שיצא לי לראות...

אבל דוקא זה גרם לי לרצות לראות את הסידרה...

למעלה