נזכרתי שהתמונות של סתיו ישראלי לא

sarit29

New member
נזכרתי שהתמונות של סתיו ישראלי לא

נכנסו בסוף אני מניחה שזה כבר יקרה בחופשה הבאה שלך אז עד אז נתאזר בסבלנות ואני אשתדל לסרוק עוד כתבות שלבינתיים אף אחת לא נכנסה לאתר, כדי שתהיה לך עבודה לכשתחזור

תהיה גם תהיה../images/Emo13.gif

אני מבטיח לעבוד הרבה על האתר ביציאה הבאה שלי
כולל הכנסת הכותרות שהילה הכינה, אך בצורה שונה (כמו שעשיתי בעמוד הופעות באתר) שיהיה לכולם שבוע טוב
מקווה לראותכם יום חמישי

willo1

New member
נצל'''ש

שלום כולם, מה שלומכם? אני מקווה שאף אחד לא חולה כמוני.... מרגישה זוועה.. אבל הבנתי שאני לא היחידה... (רפואה שלמה אפרת! אם זה עדיין אקטואלי...) ד''א לפני שהשתלטה עליי המחלה הארורה הייתי בקניון עם חברה והיה ברקע את ולנטינו. איזה כיף! זה עשה את היום יותר נחמד.. בכלופן יום טוב לכולם שירן

שרית7

New member
שיהיה לך יום נפלא ותהיי בריאה

אני כל שנה חולה מתה ואני סובלת בעיקר מדרכי הנשימה סינוזיטיס וברונכית השנה לקחתי חיסון נגד שפעת ובינתיים אני בסדר טפו טפו טפו... תמיד כשאני חולה בבית אני מנצלת את הזמן לצפות בתכניות ישנות של גלי בוידאו בעודי שוכבת במיטה, סרטים ותכניות שח רגע עם דודלי (אם את יודעת מה זה. וזה מעביר לי את הזמן בנעימים ומשפר את הרגשתי הנפשית לפחות. בכל אופן תרגישי טוב מקווה שתבריאי במהרה. אני מניחה ששמעת על התכנית שגלי עומדת להנחות אשר תצולם ביום חמישי (מחרתיים) אם תוכלי להגיע אשמח מאוד. במידה ותהיי מעוניינת כתבי לי למייל הודעה אני אדאג לשמור הזמנות. (אפשר להגיע גם עם חברה/קרוב משפחה.

שרית7

New member
רובי?!?! יש לך אופנוע ולא ידעתי???

תתחדש. אני חוסכת לרכב וביום שזה יקרה הכבישים יעלו עשן

Robbie רובי

New member
הגזמת שרית?< מה לא ידעת?

יש לי אופנוע כבר שש שנים. אמנם כשאני בא אליך אני צריך לבוא עם רכב כי עם כל הכבוד(ויש כבוד) האופנוע שלי 50 סמק ואני לא מסתכן איתו בכבישים בין עירוניים. הרכב הוא של אבי והאופנוע הוא שלי. כולה 50 סמק אבל זה nrg שהוא השולט. חחחחח אפשר לחשוב שאני מורעל של אופנועים
פעם הבאה אני ארכיב אותך ונראה מה תהיה התגובה שלך. יש לי הרגשה שתרגישי כמו במתקן מפחיד בלונה פארק.

שרית7

New member
יקירתי שלום לך ניסיתי לקרוא את המיל

ללא הצלחה הכל יצא בג'יבריש אז תנסי אולי לשלוח לי מסר דרך תפוז את יודעת מהפורום הזה כאילו ורק אני רואה את זה אם את יודעת איך עושים את זה אם לא אני בטוחה שיפית תשמח לעזור

willo1

New member
חחחחח שרית

אני יודעת איך לשלוח מסר...חחח אני חיה על המסרים של תפוז..

שרית7

New member
זו רק אני הבורה שבטיפשותי חושבת

שישנם עוד בורים שכמותי...

hilali1

New member
יש אנשים שהם הרבה יותר בורים

נניח קצינות ומשקיות חינוך הם שיא הבורות. את יכולה להתנחם. אל תאבדי תקווה לעולם. אם יש לך שאלות, גם על דברים קטנים, תשאלי. אין מה להתבייש. אני אשמח לעזור. אני בטוחה שהמצב לא עד כדי כך נורא...

שרית7

New member
תודה על הרצון הטוב

המזל שאני לומדת די מהר. בכל מקרה אם אני אתקע אני בהחלט אשאל

למעלה