נזלת אלרגית

נזלת אלרגית

ערב טוב מומחים, האם ידוע לכם פתרון לנזלת אלרגית שמופעלת ע"י קור? היא מופיעה בחורף, לכל אורכו, עם התקפות קשות במיוחד מדי פעם שכוללות נזלת בלתי פוסקת שזורמת גם החוצה דרך האף וגם ישירות לגרון. היא אינה פוסקת גם בלילה - מה שלא מאפשר כמובן שינה. הנזלת שזורמת לושט ולקנה הנשימה גורמת לתופעות נוספות. הושט המלא בנזלת שהפכה לליחה מעלה מהקיבה, על גבי הליחה חומצות שגורמות לצרבת איומה. קנה הנשימה המלא בנזלת גורם לשיעולים קשים ותכופים. איך לעצור את הנזלת שגורמת לכל הבלגן הזה? אולי מישהו יודע? הנזלת מופיעה עם כל ירידה בטמפרטורה, עם כל רוח פרצים ועם כל משב קר.

תרופה הומאופתית שקוראים לה

allium cepa והיא עשויה למעשה מבצל.אבל את צריכה הומאופת בשביל זה או בית מרקחת הומאופתי. זו תרופה שמצויינת לנזלת אלרגית. אבל עדיין אני חושבת שאם את רוצה לפתור את הבעיה לתמיד ויסודי-רפואה סינית. מנסיון אישי.

ה מוזה

New member
../images/Emo185.gif נזלת ומרקחות סבתא

אספתי מעט מעצות הסבתות הקשורות לנזלת אני לא יודעת עד כמה נכון לקרוא לנזלת הזו שלך אלרגית היות והיא מופיעה כשקר לך לאוו דווקא ממזון,פריחה,וכו' אז מתחילים במה שתמיד הסבתות אומרות " אל תלכי יחפה שימי גרביים "
The Cat Woman במאמר שהכינה לנו אומרת ש:
חורף חם ובריא: (או: מניעת הצטננויות מראש) להקפיד על הכנסת ויטמין c לגוף. להתלבש תמיד חם, לחמם בעיקר את הרגליים, הצוואר והאזניים.כשהייתי קטנה סבתא שלי הסבירה לי למה חשוב לחמם את הרגליים:הגוף הוא כמו מד-חום. הכספית במדחום נמצאת למטה. כשחם בתחתית המד-חום, הכספית עולה למעלה.ככה גם בגוף שלנו... ברגע שחם ברגליים, החום מורגש בשאר הגוף.וההסבר הבוגר לכל העניין:אזניים, כפות ידיים וכפות רגליים הם אזורים מאוד רגישים לטמפרטורה כיוון שהם נמצאים בקצוות הגוף. אם לא חם בקצוות אז גם לא חם במרכז.
ממרקחות הסבתא הסינית לטיפול בצינון ( ועוד מרפואת הסבתות סיניות) 5 רצועות של זנגביל טרי 2 כפות דבש או סוכר חום הפקעת הלבנה בלבד מתוך 3-5 בצלים ירוקים קצוצים 1 כפית קינמון את כל זה שמים בכוס וחצי של מים ומרתיחים ,מנמיכים את האש נותנים למים להתאדות עד שתיוותר כוס אחת ושותים לבריאות. ניתן אף להגדיל את כמויות המרכיבים באופן יחסי ולשתות מספר כוסות בזו אחר זו.
אם מתחילה הצטננות, או למניעה- משרת קינמון: מקל קינמון שהושרה במים רותחים למספר דקות. להוסיף למי השתיה ולשתות חם או קר. יכול למנוע הופעת ליחה וגודש ולהקל במקרים של תופעות קיימות .
ויש גם את תרופת הסבתא של מי מלח להזליף לנחיריים
חליטות תה צמחים כגון,זוטא,מרווה וכו'
לחזק את הגוף עם ויטמין c
ואין,אין כמו מרק עוף עם הרבה שום
אולי לא מונע נזלת אבל , טעים טעים מקווה שהעצות יעזרו ויהיה לך חורף נטול נזלת שימי גרביים חמות חמות , צעיף כובע ושיעבור החורף בשלום

WOW../images/Emo70.gifתודה על הרצון הטוב וההשקעה

לצערי זו אכן אלרגיה ולא צינון. התגובה מופיעה מיידית ולא מדובר בהידבקות או תקיפת הגוף ע"י וירוס או חיידק כשהמערכת החיסונית חלשה. זו תקיפה של המערכת החיסונית את הגוף עצמו. אבל, תודה רבה על המאמץ
ואולי זה יעזור למישהו אחר.

ה מוזה

New member
אין בעד מה ../images/Emo13.gif

בפורום רפואה משלימה ביקרת? אם לא,ממליצה לך גם לשאול שם ועם כל שלל העצות שקיבלת כאן ובוודאי יעניקו לך גם בפורום השכן מקווה שתמצאי פתרון לצינון

למעלה