נזקי הסלולריים - אל תגידו לא ידעתי!

נזקי הסלולריים - אל תגידו לא ידעתי!

ד"ר זמיר שליט"א, מומחה ישראלי בעל שם עולמי, ערך מחקר מקיף על נזקי הסלולריים. המסקנות שהוא הגיע אליהם הן חמורות ביותר ואותן הוא מפרט בכתבה הבאה: נזקי הטלפונים הסלולריים המסר של ד"ר שליט"א: אל תאמינו לכל האינטרסנטים שמנסים להרגיע אתכם. כך נהגו במשך עשרות שנים גם בנוגע לסיגריות, כשהגופים האינטרסנטים שכבר ידעו על הסכנות, שיקרו במצח נחושה. כך היה עם האזבסט, וכך קורה היום עם הסלולריים. עפ´י ד"ר שליט"א, אנחנו פשוט עוד לא הגענו לפז"ם המתאים כדי לראות במו עינינו את מימדי הנזק, אולם כל המחקרים האובייקטיביים שנערכו בעולם מצביעים באופן שאינו משתמע לשני פנים: הסכנה עצומה ! ולמסר האופטימי של הכתבה: אין צורך להפסיק להשתמש בסלולריים. ניתן למזער את הנזק כמעט לחלוטין. כתבה שחובה לקרוא.

phingy

New member
למה? למה אתה חושב שזה מעניין אותי../images/Emo35.gif

מהשתי דקות ורבע שאני מדבר ביום המוח שלי יהפוך למנגל?
=

לא כולם מדברים 2 ורבע דקות ביום...

וחוץ מזה, אם זה לא מעניין אותך, אפשר פשוט לדלג להודעה הבאה... רוצה להתלונן ? לכך יש פורום תלונות וקיטורים...

phingy

New member
בצחוק אחי אל תיקח ללב, קח לריאות...

הכל בציניות אבל עכשיו ברצינות אומנם זה פורום סלולרי אבל אנשים יותר מתרכזים פה במכשירים ורשתות ופיתוחים מאשר באיך הם ישפיעו להם על הבריאות

זה נכון מה שאתה אומר

ברור לי שהנושא שהעלתי אינו שגרתי בפורום הזה. אבל מה רע לצאת קצת מהשגרה, ולהסתכל על הסלולריים גם מזווית אחרת ? שוב, מי שאין לו עניין בזה, מוזמן תמיד לדלג להודעה הבאה...

למעלה