נזק במהלך הופעת היהודים

• פותח הנושא speer
  • פורסם בתאריך

speer

New member
נזק במהלך הופעת היהודים

לפני חודש וחצי אשתי הייתה בהופעה של היהודים במועדון זאפה בירושלים. במהלך ההופעה עמד תום הסולן עם הגב לקהל והשליך אחורה תוף מרים שהחזיק ביד. התוף פגע בפניי, פצע אותי קלות ושבר את משקפיי. זאפה התעלמו מהפנייה שלנו אליהם. האם להקת היהודים יכולה להפגין אכפתיות לאוהדיה, ולקחת אחריות על המקרה?

מפתחSoul

New member
אני מניחה שזה ממש לא הגיע ללהקה

ומתחייבת באופן אישי להעביר את ההודעה אליה. חשוב שתדע כי הקהל והחוויה שאתה עובר נמצאת בראש סדר העדיפויות שלהם אני מניחה שזה ברור לך שאם לא הקהל, היהודים היו רק עוד להקה שמנסה. מה שגרם לך להגיע להופעה הוא דבר משמעותי עבורם והחוויה שאיתה אתה יוצא, לא פחות. אני לא יודעת איך אפשר לפצות על הנזק שקרה אך ברור לי חד משמעית שהם היו מצטערים לשמוע ושזו ממש לא היתה משאת נפשם.
רק בריאות

SHIR04

New member
קצת מרגיז

לצאת מהופעה עם חוויה כזאת. בכל מקרה אני מאמינה שזאפה אמורים לקחת אחריות על המקרה ולאו דווקא הלהקה. היהודים בסופו של דבר התארחו שם. עוד יותר מרגיז שהם בוחרים להתעלם. אני אומרת שעדיף שתתעקש על זה עם זאפה ובאותה מידה להעביר את זה גם ללהקה.

אני רק רוצה לציין משהו קטן...

תום לא זרק את התוף מרים, זה לא כמו לזרוק מקל תופים בסוף הופעה. מרוב אנרגיות והתרוצצות, התוף עף מידו. באמת שאלתי את עצמי מה נסגר עם אותו מקרה, אני הבחור שישב לידכם ומצא את העדשה שנפלה.

למעלה