נזק בעת הובלת תכולת דירתי

ok115

New member
נזק בעת הובלת תכולת דירתי

באפריל נעזרתי בשרותיה של חברת הובלה שהצטיירה באוזני כאמינה ובעלת ביטוח תכולה מקיף. במהלך ההובלה ניזוק המקרר שלי. באותו היום שוחחתי עם בעלי החברה ונאמר לי כי העניין יטופל. כמובן שאחרי שקיבלו את כספם נשאר לי רק "לרדוף" אחריהם טלפונית. לאחר מספר לא מועט של שיחות טלפון נתבקשתי להזמין טכנאי מטם החברה המייצגת את המקרר בארץ ולשלוח אליהם דו"ח עלויות תיקונים. חלפו להם מספר שבועות אך לא נעשה דבר. פניתי למוקד "אמון הציבור" ולנציג שלהם הם אמרו כי אין בכוונתם לשלם בגין הנזק ושמצידם אתבע אותם בביה"מש לתביעות קטנות. שאלותיי: מדובר בנזק של 2000 ש"ח, האם לאור העובדה כי בתי המשפט עמוסים יתכן כי אקבל את מבוקשי או שמא עלויותיי תהיינה גבוהות יותר? האם ידוע לכם על גורם אשר יוכל לעזור לי לסיים את הנושא מבלי להגיע לבתי-משפט או לעלויות נוספות ?

העלויות שלך תהיינה נמוכות מאוד. בתנאי,ויש כזה

בחוזה ההובלה כתוב משהו על "אם ייגרם נזק" ? אם אין סעיף כזה, אני לא בטוח (לצערי) שמגיע לך פיצוי.. וקח בחשבון, שבכל מקרה, אם (חלילה) יחליט השופט שהתביעה שלך לא מוצדקת, תידרש לשלם הוצאות משפט של הצד השני - ואז, זה כבר עשוי להיות יקר. אבל, על פניו, נראה שכן, בהחלט לקחת את זה ל "תביעות קטנות".

ok115

New member
הובלה

לא היה חוזה הובלה אך יש לי הצעת מחיר (של לפני..) וחשבונית.

למעלה