נזק הגרושין

נזק הגרושין

כולם עסוקים בדאגה לנזק הנפשי שנגרם או לא נגרם לילדים כאשר ההורים מתגרשים. אותי מעניין מה הנזק הנפשי שנגרם להורים כתוצאה מהניתוק או הדאגה לילדים.

עננים.

New member
לתת לעצמו הרבה אהבה ../images/Emo39.gif

סיפור אישה אחת איבדה את בנה היחיד. היא הלכה לחכם זן בכפר ושאלה: "האם תוכל להסיר את הכאב מלבי"? "ובכן אישה יקרה", אמר חכם הזן ברכות, "יש לי פתרון בשבילך. אבל אני צריך שתצאי ותביאי לי זרע חרדל מבית שאין בו בעיות" וכל יצאה האישה והגיעה לאחוזה גדולה. כאן וודאי אין בעיות, אמרה בלבה. היא נקשה בדלת ואמרה, "אני חייבת למצאו זרע חרדל מבית שאין בו בעיות. זה חשוב לי מאוד". "או" ענו לה בני הבית, "הגעת למקום הלא נכון. הם החלו למנות בפניה את בעיות המשפחה והרשימה הלכה והתארכה. האישה חשבה לעצמה, "אני וודאי יודעת מהן בעיות מכיוון שיש לי את שלי. אולי אוכל לעזור להם". היא הקשיבה להם וניחמה אותם. עצם העובדה שהקשיבה והראתה אכפתיות כלפיהם, עזרה להם. לאחר מכן המשיכה בחיפושים אחרי זרע החרדל המופלא. היא עברה מבית לבית. אך בכל אשר הלכה, לעשיר או לעני, נבצר ממנה למצוא את הזרע הזה. הוא פשוט לא היה בנמצא. או אז הבינה האישה את מה שניסה האיש החכם לומר לה, אין לה בלעדיות על בעיות, לכל אחד יש בעיות, לעשיר ולעני, לחכם ולטיפש. היא גם למדה כי כאשר היא מעניקה מעצמה לאחרים, כאבה שוכך. ברוכים אתם בנתינה ובקבלה לאחרים ולעצמכם (בעיקר) עננים

מתולתלת

New member
שלום עננים

מה המצב הכל טוב

מתולתלת

New member
הנזק

כל אחד מקבל את זה אחרת לגבי הילדים ולגבי ההורים גם יש כאלה שיוצאים לדרור יש כאלה שנכנסים כלפי פנים הכל תלוי על מה ולמה מתגרשים וגם איך מעבירים את זה לילדים ולנו המבוגריפ אנו דואגים יותר לילדים כי הם קטנים ולא ממש מבינים לפעמים גרושים יכולים לעזור לילדים לפעמים להכשיל שוב הכל תלוי על מה ולמה

למעלה