נזק לשיער אחרי פתיחת תלתלים וגוונים

orita1231

New member
נזק לשיער אחרי פתיחת תלתלים וגוונים

לפני חצי שנה עשיתי פתיחת תלתלים שגרמה לי נזק אמיתי לשיער - שיער התחיל להישבר לי סמוך לשורש במקומות רבים. היום ניתן לראות אזורים שלמים עם שיער באורך מספר סנטימטרים בלבד. רוצה לציין שזה ספר שכבר עשיתי אצלו פתיחת תלתלים 3 פעמים קודם והייתי מרוצה. בפעם הזאת - סיוט אמיתי.
להוסיף עוד - עשיתי גם גווני שמש לשיער שבוע אחרי הפתיחת תלתלים, והשיער שלי באופן טבעי דק ויבש, מתולתל עד מסולסל, ובסך הכל רציתי להוריד קצת נפח...
שאלות:
- האם מה שקרה זאת אינדיקציה שפתיחת תלתלים לא טובה לסוג השיער שלי ופשוט צריך לוותר על זה, או שזה עניין של ביצוע לקוי? האם יש סוג מסוים של פתיחת תלתלים שהוא "בטוח" יותר?
- אני רוצה עכשיו לעשות שוב גוונים (יש לי גם שערות לבנות שזורות פה ושם). נאמר לי שאם אעשה גווני שמש, וארצה בהמשך לחזור לפתיחת תלתלים, האזור שיצבע עכשיו לא יקלוט את הפתיחה. האם נכון?
- האם יש גוונים עדינים שלא כוללים הבהרה של השיער?
סליחה מראש על השאלות הרבות..
תודה!

נזק לשיער

אורית שלום,
שמח שפנית. ראשית צר לי לקרוא את מה שכתבת ואני מקווה שהשיער יצמח במהרה ויחזור לקדמותו. ממליץ לך על אכילה מאוזנת ושתיה מרובה של מים. קטניות, ירקות ופירות הם מרכיבים חשובים בתפריט. בצעי בדיקות דם לשלול חוסרים ואם אפשרי (בהתייעצות עם הרופא שלך) קחי תוספי אבץ, אומגה 3 ובי 12 שיסייעו לשיערך להתחזק. אתייחס לשאלותייך לפי הסדר:
1. איני יכול לתת תשובה מדוייקת מכיוון שאני לא יודע באיזה חומר השתמשו בתהליך וכיצד בוצע התהליך עצמו. אני אישית סנוהג להשתמש בחומרים של החלקה יפנית שהם לרוב יותר איכותיים מחומרי פתיחת תלתלים סטנדרטיים הקיימים בשוק, ומבצעים את התהליך בצורה עדינה יותר ומשאירים שיער נעים יותר.
2. לא מדוייק. בהסתייגות, מכיוון שלא ראיתי את שיערך ואני לא יודע מה העובי וצורת השיער ועם איזה חומרים השתמשו, אני אישית לא נוהג לעשות גוונים על שיער שעבר תהליך כימי של פתיחת תלתלים או פתיחת תלתלים על שיער שהובהר. כל מקרה לגופו.
3. בעיקרון כן, אך הם לא מתאימים לכל סוגי השיער וצריך לבדוק ספציפית לשיערך.
&nbsp
בברכה,
עומר שמעוני
&nbsp

למעלה