נזק עלי אדמות

נזק עלי אדמות ../images/Emo46.gif

בעברי הרחוק ראיתי איזשהו סרט איטלקי בפסטיבל הסרטים של חיפה. הוא היה מורכב ממספר סיפורים קצרים אותם אני זוכרת במטושטש (אם כי גידי אורשר היה שם, את זה אני זוכרת. לצערי נסיבות החיים הפגישו ביני ובין גידי אורשר יותר מדי פעמים, לא ברור למה.). אחד מהם היה על צמד משפחות איטלקיות הדרות בשכנות, זו מול זו, ועקב איזו מתיחות בינהם נבנה מאבק הולך ומסלים, ומירוץ חימוש נבזי. הכל קצת קומיקסי כזה, ולבסוף הם פשוט מפוצצים את כל השכונה או משהו. האם יש לכם שכנים שמעוררים את חמתכם
מה הם עושים שכ"כ מרגיז אתכם
איך אתם מתמודדים עם העצבים שזה יוצר - והאם הצלחתם לגבש איתם איזשהו פתרון

JustMeNow

New member
חטטנים בטירוף

ה"ילדה" של השכנים בת 29 וחסרת חיים ככל הנראה. כל הזמן עוברת ליד החצר בניסיון להציץ אל תוך הסלון. באים לבקר אותי חברים/ות- ישר שאלות מי הם ומה הם. פשוט מתעלמים...אומרים שלום, לא עונים על השאלות וממשיכים ללכת. הדלת לחצר? מנסים לשמור סגורה אם באים אורחים.

../images/Emo104.gif יש לי בעיה עם השכן שלי!!

כבר פיתחנו תיאוריה שלמה על הבנאדם (שגילינו את השם שלו בעקבות פתק שהיה ליד דלתו וכבר הספיק לחלוף עם הרוח) והוא עדיין לא הופיע!! תמיר!!!!! תחזור!!!

המשפחה מלמעלה

לא להאמין כמה רעש מסוגלת משפחה אחת להפיק. זה גם לא כ"כ עוצמת הרעש כמו הורסטיליות שלהם שמעוררת הערכה: נתחיל מזה שיש להם כלבה. הבעתי את דעתי בעבר על כלבים, והיא לא השתנתה מאז: הכלבה הזו נובחת. היא נובחת על עציצים, היא נובחת על אנשים שעוברים למטה, היא נובחת סתם. פעם זה היה הרבה יותר גרוע, אבל אחרי כמה פעמים שממש התרגזנו עליהם הם למדו לפחות לסגור את החלונות במהלך היום, כך שהכלבה לא תעמוד כל היום בחלון ותנבח רק כי במקרה עברו למטה אנשים. חוץ מהכלבה יש להם גם בן מתבגר. הוא בשלב הזה בו זה נראה לו נורא מגניב להקשיב לרוק בקול רם, וגם להתנסות בניגון בגיטרה. לפני שיאשימו אותי בהתנגדות לאמן העולה הבא, אומר רק שהוא כ"כ גרוע . ואז היה את המזגן. בנתיים הם כבר החליפו אותו (והשאירו את כל הצינורות של הקודם מדלדלים ברוח - הישר אל תוך חלוני. בסופו של דבר ניסרתי את כל הצינורות הללו והעפתי אותם לפח, אבל זה עוד דוגמא לכמה שלאנשים האלו לא אכפת מכלום.), אבל כשהוא עוד היה, כל פעם שהם היו מפעילים אותו הייתי מתחילה לספור אחורה לשיגור. הדבר הזה לא סתם הרעיש, הוא הרעיד את הבית. והייתם חושבים שאחרי יום שלם של הרעשה הם יתעייפו - אך לא. בלילה מגיע החלק הגרוע מכל. אב הבית (כנראה, אך אינני יודעת בוודאות) לא ממש ישן בלילה. הוא הולך. הוא פוסע . הוא מדשדש. הוא פותח דלתות חורקות של ארונות. וכמובן, מה שכל אדם סביר יעשה באחת בלילה : הוא מעצב מחדש . לילה אחר לילה הוא בוחל בסידור הרהיטים בביתו, וכאמן פאנג שווי מזדקן, כנראה מנסה למצוא את האיזון המושלם: הוא גורר רהיטים. אני לא יודעת למה הוא גורר אותם, ובטח שלא למה כ"כ מאוחר. ובהנחה שהוא כבר גרר אותם, אני לא מבינה למה לגרור אותם שוב. ובכל זאת - זה מה שהוא עושה. כך שאני לא ממש מחבבת את המשפחה מלמעלה.

amosco

New member
חחחחחחחח

כמה שאני צחקתי כשקראתי את ההודעה שלך קבלי ח"ח

ailag

New member
למה כן?

את תיארת שם אנימציה של WB אם כבר, לא קומיקס. אלא אם כן זו היתה בדיחה שחורה על maus (קומיקס עדות של ניצולי שואה שנכתב ע"י בנם)

למעלה