נזק,

אדנית

New member
נזק,

צר לי שאני לא עוקבת אחרי מה שהולך כאן (גם לורצה, גם לא יכולה לחולל ניסים...) קיבלת את סדר עולמי חדש החדש?

אדנית

New member
עם, אני דוברת אליך!

סדר עולמי חדש זשה סיפור צורני בהמשכים שפעם פורסם פה. תהיתי אם תרצה את הפרקים החדשים. מי זה רויקי שלא ידע מי הוא נזק?

רויקי X

New member
רטוריוטוריה.

אדנית כתבה הודעה. לא ברורה היתה ההודעה. מי הוא סדר עולמי? ולמה הוא חדש? ולמה צריך לחדש את החדש? והאם כשהיא כותבת שגם לורצה היא מתכוונת למיודעינו לורוצה או שהיא באמת לורוצה? האם אנדי ריכטר יוכל לסדר את העולם מחדש? לעומת זאת, ברור לנו שצר לה. שהיא לא עוקבת. ושמעניין אותה אם הוא קיבל את סדר עולמי חדש החדש, מי שזה לא יהיה. רויקי, הסקנת מסקנות בערבון מוגבל. עמד שמואל הקטן ואמר "אני הוא", ולא שמואל הקטן היה אלא אינש אחרינא ומחמת כיסופא הוא דעבד.

אהה !!!

בטעות נחתתי על איזה ערוץ זר באחד האמשים (יען כי אנשי העולם הגדול והלוויני אנחנו) ואת מי שוזפות עיני??? האחד היחיד והמיוחד ------- אנדי ריכטר. כן כן. קוף קטן.

רויקי X

New member
קוף קטן את יודעת למי תקראי!!!

(לאנדי ריכטר?) הא, זאת כאילו תוכנית בטלוויזיה שכזאת? רויקי, חושף את היותו איש העולם הקטן והלא לוויני, ושאין לו מושג מי זה לעזאזל אנדי ריכטר...

רויקי X

New member
ולא, אני לא רוצה להגר לקנדה.

וגם לא להגדיל חזה, וגם לא לקנות בית בניויורק. ואם מישהו יודע איך נפטרים מהשאלות האלו שבפתיחת הפורום, שיודיע לי. וגם מהפרסומת העוקבת והמציקה שבצד שמאל. וסליחה מטובי, שכל ההודעה הזאת לא נוגעת אליו, בהנחה שהפרסומות המעיקות לא הצליחו לחדור עד לפלאפונים.

לורוצה

New member
אהה, זה פשוט

תכתבי להם "לורוצה" בתחילת השאלה... (ככה אני לפחות מרגיש שעניתי להם, אם כי הם מישומה ממשיכים לשאול "לורוצה, רוצה...?" מוזר) ולגבי הזה בצד, תודה שהזכרת לי. אז אני אכתוב את זה לעצמי כאן (לעשות במחשב אחר) ואז גם את תוכלי. תעתיקי את השורה הבאה (קופי, פאסט) אל "פנקס הרשימות" (NOTEPAD): bannerTD {display:none ; } ועכשיו תשמרי אותה בשם style.css על הC שלך (הדיסק קשיח בו את משתמשת). בשלב הבא לכי לכלים>אפשרויות אינטרנט>נגישות (נמצא למטה) סמני את ה"עצב מסמכים..." ואז תלחצי על "עיין" ותמצאי את הקובץ ההוא ששמרת. זה יעשה את זה. ותודה לעמי מכיפה (אני לוזוכר באיזה ניק הוא השתמש ב"אחד העם", אבל שם הוא פירסם את זה. לפחות נדמה לי שזה היה הוא), אני אישית בכלל לא מבין איך זה עושה את זה, אבל זה עושה.

לורוצה

New member
כמה מתאים לי לפשל בדבר פשוט

ברח לי משו כשהעתקתי את השורה, אז הנה היא במלואה: #bannerTD {display:none ; }

למעלה